Anul acesta pare să fie anul de glorie al trupei Voltaj! Pe lângă calificarea la prestigiosul concurs muzical Eurovision 2015, băieților nu încetează să le surâdă norocul, care se pare că se învârte în jurul numărului 15, poziția pe care aceștia vor intra în prima semifinală ce va avea loc astăzi, reprezentând cu mândrie România.

Trupa a intrat în competiția de anul acesta cu piesa „De la capăt”,  care conturează o poveste tristă despre un copil lăsat în grija bunicilor de părinții plecați din țară.  La Viena, unde se va ține marea finală pe 23 mai, piesa va fi cântată atât în engleză, cât și în limba română, pentru a ajunge mai repede la inimile spectatorilor și telespectatorilor. După ce piesa s-a bucurat de un succes incredibil în rândul românilor plecaţi la muncă în străinatate, Călin, Gabi, Oliver, Valeriu şi Adrian sunt gata să ducă mesajul în întreaga Europă.

img_9702_0

Alături de țara noastră, în semifinala de astăzi vor participa și alte țări: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbina, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Ungaria și Georgia. În ciuda numărului mare de concurenți, noi contăm pe băieții noștri care, cu siguranță, vor face o impresie bună și momentul creat de ei va fi unul special! Cotele de pariuri situează România pe locul 20 în finala Eurovision 2015, iar Suedia este dată drept câştigătoare, urmată de Italia, Australia, Estonia şi Rusia. Totuși, nu trebuie să ne încredem în aceste statistici, situația se poate schimba oricând în favoarea noastră.

voltaj-final

Voltaj are nevoie, mai mult ca oricând, de voturile românilor din străinătate, care vor conta în proporţie de 50%, restul de 50% fiind decizia juriului. Telespectatorii vor putea vota pentru Voltaj cu ajutorul telefonului fix sau mobil, prin apel sau SMS, și în fiecare țară va fi realizat un clasament al tuturor pieselor participante, în funcție de rezultatele televotului, și un altul organizat pe baza punctajului obținut din partea juriului. Prin urmare, dacă aveți rude, prieteni sau apropiați în străinătate, să îi încurajați să voteze trupa noastră și să le ofere băieților șansa la marea finală!

voltaj

Nu ne rămâne decât să ne aprindem televizoarele în această seară, de la ora 22:00 pe TVR 1, pentru a fredona împreună piesa care ne reprezintă anul acesta la Eurovision și să le ținem pumnii strânși băieților!

Mult succes, Voltaj!

Sursa foto: evz.ro, gândul.info, click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here