Cum se spune pe moldovenește: ”Cine iubește, plătește?”

Magi (Vlad Logigan), Brain (Alex Călin) și Mihai (Sali Levent) habar nu aveau de acest lucru înainte de începerea filmărilor la #selfie69, regizat de Cristina Iacob. Cu o lună înainte de lansarea celui mai așteptat film românesc al anului, cele trei personaje pot spune că au aflat deja de mult… Și asta cu vârf și îndesat… Atât cum se scrie, cât și cum se pronunță acest adevărat slogan neoficial al filmului: ”Șini iubiești, plătiești”! Iar interpreții celor trei protagoniști – Vlad Logigan, Alex Călin și Sali Levent – n-au aflat-o de la oricine, ci de la temuta ”Femeia Bilă”, cea mai tare mafioată-matroană ”di pisti Prut”, interpretată de legendara Maia Morgenstern!

Astfel, cei trei ”masculi feroce”, Magi, Brain și Mihai vor ajunge în vizorul acestei periculoase rețele de traficanți de carne vie și vor simți pe propria piele ce înseamnă ca Maia să-și ia foarte în serios rolul…

Magi, interpretat de Vlad Logigan, este magicianul grupului. Haios și răsfățat. Îi place să fie mereu în centrul atenției. Își câștigă existența vânzând parfumuri. Pentru că nu-l face să pară prea masculin, îi ascunde acest lucru lui Roxi și o minte că face trucuri la grădiniță. Asta îi cam încurcă relația și viața. Ar face orice pentru Roxi, mai puțin să șteargă apa de pe jos la baie și să schimbe litiera pisicii. Prietenii lui se bazează pe el în orice fac, pentru că Magi nu zice niciodată nu. E sarcastic și își dorește să o ducă pe Roxi într-o călătorie în jurul lumii. Când vine vorba de infracțiuni, Magi este primul care știe cum să fugă.

Brain, personajul lui Alex Călin, este creierul grupului, după cum sugerează porecla. Face totul foarte calculat, ordonat, corect și sincer, deci plictisitor. Este enervat de ideile proaste ale lui Mihai, care le piperează existența. Brain are un sistem pentru orice, inclusiv pentru dragoste. O iubește pe Ana, dar simte că relația trebuie să se dezvolte până ajung Acolo. Preocupat mai mult cu studiile și pasiunea lui de a face racheta, nu își dă seama exact de ce se întâmplă pe lângă el. Se trezește într-o situație limită și face tot posibilul să ascundă adevărul de Ana și să readucă ordinea în grupul lui de prieteni.

Mihai (Sali Levent) este golanul grupului. Cocalar, țigan vesel, cu tupeu, care se bagă în tot felul de afaceri, din care intră în belele. Ca un prieten adevărat, își bagă și prietenii cu el în încurcătură. Pe Mihai îl interesează distracția și afacerile, care de multe ori merg mână în mână, pentru că pe el îl distrează furatul și infracțiunile. Banul simplu e cel mai bun, acesta este motto-ul lui în viață. După ce se îndrăgostește de o prostituată, Mihai își arată latura sensibilă și cavalerismul de care nimeni nu îl bănuia. Își bagă prietenii în belele, dar tot el are ideea care să îi scoată și chiar să le rămână câte ceva pe lângă.

Dacă în #selfie Magi, Brain și Mihai au ars-o pe semi-hardcoreală românească, în #selfie69 vor avea parte de o supra-doză de ”hard-core moldoviniesc”! Cum scapă cei trei din această situație de adevărat thriller… rămâne de văzut începând din 16 septembrie în cinematografele din toată țara, în #selfie69! It*s a fucking love-story!

——————————————————————————————————————-

#selfie69 este sequelul succesului de public #selfie, regizat de Cristina Iacob și produs de ZAZU Film, lungmetrajul românesc care a adus cel mai mare număr de spectatori la cinema în 2014.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de alți actori consacrați sau debutanți și de invitați speciali precum Loredana, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak și Codin Maticiuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here