Vizitează 20 de țări într-o singură zi la Global Village

0
268


AIESEC București, în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor, va lansa cea de-a VII-a ediție a evenimentului Global Village, în data de 24 februarie, în incinta Palatului Național al Copiilor, eveniment cultural ce adună oameni și culturi din toate colțurile lumii.

Persoane de toate vârstele sunt așteptate, în intervalul orar 12:00-18:00, pentru a ”vizita” într-o singură zi, mai bine de 20 de țări: Brazilia, Regatul Maroc, Japonia, Coreea de Sud, Indonezia, Egipt, China, Taiwan, Nigeria, Madagascar, Vietnam, Peru, Pakistan, Kazakhstan, Emiratele Arabe Unite. Muzica, dansul și degustările tradiționale vă vor încanta simțurile pe parcursul unei zile întregi de sărbătoare. De asemenea, veți găsi standuri cu obiecte tradiționale și workshop-uri, unde veți avea ocazia să probați costume sau să învățați să scrieți în coreeană.

Un alt punct de interes vor fi studenții internaționali veniti în cadrul proiectelor “C.H.A.N.G.E”, “GROW”, “Make it green, make it count!” desfășurate de AIESEC București. Vor exista surprize și premii pentru participanții care se vor înscrie la tombola din cadrul evenimentului, unul dintre premii fiind o excursie!

Cu o zi înainte de eveniment, pe 23 februarie, bucureștenii (și nu numai) vor avea ocazia să participe la un Treasure Hunt cultural. Înscrierile se fac aici . Intrarea la Treasure Hunt, dar și la eveniment este gratuită pentru toți participanții.

De asemenea, mulțumim ambasedelor și consulatelor care ne sprijină!

Pentru mai multe informații despre Global Village.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.