Vis a vis sau Vizavi

0
1919
afis Vis a vis serial

Netflix ne oferă foarte multe alternative atunci când nu știm ce serial/film să urmărim. De la această idee pornește și celebrul slogan, da slogan! eu așa îl consider „Netflix and chill”.

Am descoperit recent sau mă rog, prin luna aprilie, un serial spaniol care l-a început mi s-a părut destul de plicticos: Vis a vis. Clasicul scenariu: o tipă nevinovată intră la închisoare și cam atât, toată acțiunea se petrece în acea locație. M-am gândit că e pe stilul celebrului serial „La casa de papel”, dar nu, acel serial are ceva aparte!

Am dat totuși o șansă și am descoperit că este chiar suuuuuper interesant! Exact da, chiar este condimentat cu de toate: acțiune, dramă, romanță, pe alocuri comedie.

Vis a vis a apărut în 2015 și le are în prim plan pe Maggie Civantos (Macarena Ferreiro), Najwa Nimri (Zulema Zahir), Alba Flores (Saray Vargas), Berta Vazquez (Estefania Kabila), Roberto Enriquez (Fabio Martinez), Carlos Hipólito (Leopoldo Ferreiro) plus mulți alții.
afiș Vis a vis
Vis a vis

Și da, ai citit bine! În serial joaca Alba Flores, îndrăgita Nairobi din „La Casa de Papel”, cât și Alicia, rebela polițistă interpretată de către Najwa Nimri.

Serialul începe cu povestea unei tinere, Macarena Ferreiro ( Maggie Civantos), care este acuzată pe nedrept de către amantul acesteia cum că a furat o sumă mare de bani. Povestea se complică atunci când Macarena o întâlnește pe Zulema Zahir ( Najwa Nimri), o pușcăriașă periculoasă care îi face zile amare. (P.S. poză: Macarena-Zulema)

afiș Vis a vis
Vis a vis

Pe parcursul serialului urmărim transformarea personajului Macarena care trece printr-o mie de stări: de la fraiera și timida fetișcană din primul episod se transformă într-o femeie matură, dură, rebelă și foarte luptătoare.

Vis a vis are 5 sezoane, ultimul fiind lansat pe 31 iulie 2020. Rămâne de văzut dacă vor continua seria sau nu.

Și pentru a-ți capta atenția și mai tare, atașez un link cu trailerul primului sezon: