Journey Pub și HTC Romania te așteaptă la a 3-a seară de călătorii virtuale. Virtual Reality Set-ul #HTCVive va deschide ușa către 13 destinații ale Globului şi una de pe Marte.

Journey a avut mereu misiunea de a reda atmosfera călătoriilor, iar Virtual Journey este pasul următor. Înseamnă că într-o seară obișnuită petrecută în oraș poți evada într-una din lumile pe care HTC Vive le transformă în realitate. Te vei putea plimba printre ruinele Castelului Hohenrechberg, vei putea admira o aripă a Abației Cluny și vei putea explora zone ale celui mai înalt munte al Planetei, Everest – 8848 metri.

HTC Vive este un sistem matur și complet de realitate virtuală și, deși în interiorul său este o tehnologie foarte avansată, acesta se folosește foarte simplu. Tot ce trebuie să faci e să îți pui ochelarii de realitate virtuală pe cap, să iei controlerele în mâini și călătoria poate începe. Bineînțeles, noi îți vom explica tot ce trebuie să știi și te vom asista dacă ai nevoie.

La ediția #3, vom avea disponibile 3 headset-uri HTC Vive, unul în plus faţă de ediţiile anterioare. Participarea se va face în sistemul primul venit, primul servit. Seara va începe la 18:00 și va ține până la 22:00, iar cât timp îți aștepți rândul, te vei putea pregăti pentru destinația dorită cu unul din preparatele noastre inspirate de destinații de pe tot Globul.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate.
Rezervările se fac telefonic la numărul 0752 285 286.

Lista completă a destinațiilor disponibile pe care le puteti vizita la Virtual Journey #3:
1. Vesper Peak, Statul Washington, SUA
2. Seattle Gum Wall, SUA
3. O celulă din Alcatraz, SUA
4. Sanatoriul Beelitz-Heilstätten, Germania
5. Castelul Hohenrechberg, Germania
6. O moară de apă din Nordul Germaniei
7. Abația Cluny, Franța
8. Grota Verpilliere 1, Germolles, Franța
9. Un cimitir in Derbyshire, UK
10. Raufarholshellir Lava Tube Cave, Islanda
11. Snaefellsjoeskull National Park, Islanda
12. Thingvellir National Park, Islanda
13. Craterul Gale, Marte
14. Vârful Everest, 8848 metri

Pe lângă destinaţiile de mai sus doritorii pot încerca, la cerere, şi alte aplicaţii ale HTC Vive pe care le avem disponibile.

https://www.facebook.com/events/105038823280713/
Rezervari la eveniment: 0752 285 286

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here