VIP va invita la „The Diplomatic Agenda”

  0
  141

  Logo The Diplomatic Agenda 1 (2)

  Comunitatea International Affairs a organizației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte a dat startul perioadei de înscrieri la a doua ediție a proiectului național The Diplomatic Agenda.

  Dacă ești pasionat de diplomație culturală, dacă vrei să intri în contact cu speakeri din acest domeniu, dacă îți dorești să înveți într-o manieră informală și dacă vrei să ai parte de experiențe interculturale, te invităm să completezi formularul de înscriere aici.

  Construit din pasiune pentru diplomație culturală, proiectul își propune să aducă în prim-plan un domeniu accesat în mică măsură de către mediul academic românesc – diplomația culturală – aducând în discuție subiecte controversate, cu un grad ridicat de interes, ce definesc situația actuală din această sferă.

  Așadar, în perioada 7-11 iulie, 30 de tineri pasionați de diplomație culturală vor lua parte la training-uri și workshop-uri susținute de specialiști în domeniu și care vor dezbate pe marginea următoarelor teme: evoluția conflictelor etnice în Europa, minorătățile islamice în spațiul european, minoritățile din România.

  Pentru a afla mai multe detalii despre proiect și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniu, vizitează pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/TheDiplomaticAgenda.