sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipVIP Onlined vine în Bucureşti între 14 şi 28 noiembrie

VIP Onlined vine în Bucureşti între 14 şi 28 noiembrie

Proiectul Onlined a luat naștere în VIP România (Voluntari pentru Idei și Proiecte), care i-a fost prieten, părinte și cel mai mare susținător. VIP este un ONG studențesc care îmbrățișează patru comunități: Business Club, Econosofia, International Affairs și Leadership Development.

Onlined a pornit iniţial ca Școală de Social Media gratuită, dedicată exclusiv studenților pasionați de acest domeniu, care și-a propus să contribuie la dezvoltarea următoarei generații de specialiști în marketing online. Scopul principal a fost acela de a forma în jurul lui o comunitate a oamenilor pasionați de online și de a crea un context nonformal de învățare pentru ei.

Cea de-a doua ediție a luat-o pe căile Marketingului Digital și a continuat cu aceleași principii. Ambele proiecte au adunat în spate o comunitate frumoasă cu oameni diferiți, cu background-uri diverse și din contexte diferite, pe care i-a unit un lucru comun: pasiunea pentru online. Acum sunt 59 de oameni în comunitate, puși pe fapte mari. O parte dintre aceştia formează echipa care organizează cea de-a treia ediție Onlined, care va depăși orice așteptări și pentru care se munceşte cu drag și spor.

Între 14 și 28 noiembrie, proiectul Onlined se va desfăşura la București! Timp de 14 zile, puteţi participa la traininguri cu specialiști din domeniu, punând în practică ceea ce învăţaţi prin rezolvarea unui brief. Veţi avea ocazia să faceţi transfer de know-how cu trainerii şi participanţii, networking, iar distracția și premiile vor şi ele nelipsite.

Vor fi în total 24 de participanţi care vor petrece 14 zile în aceeaşi casă. Echipa câştigătoare va primi 1000 de euro plus alte premii, iar echipele de pe locurile 2 şi 3, cursuri de Coursera şi Lynda în valoare de 375 euro, respectiv 125 euro.

Pentru mai multe detalii intraţi pe: onlined.ro

Pentru cei interesaţi, puteţi aplica aici: onlined.ro/aplica-aici/!

Completaţi formularul și echipa Onlined vă va contacta pentru interviu! Mult succes!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular