luni, octombrie 18, 2021
Recrutare IQool
AcasăVino sa sperii Halloween-ul
Array

Vino sa sperii Halloween-ul

Stiați că Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală? Ea este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia Hallows` Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă lanterna lui Jack. Dar, gata cu vorbăria, să dăm startul petrecerii!

event

Cu dovleac, fără dovleac, haideți cu toții la petrecerea de Halloween ce va avea loc pe data de 1 noiembrie, vineri, ora 20:00. Sunt așteptați câți mai mulți monștrii, vampiri, zombii, pirați, vrăjitoare și alte creaturi înspăimântătoare să se remarce prin înfățișările lor și să danseze neîncetat până în zorii zilei pe meleagurile clubului Golf Planet.

Biletul de intrare costă 30 de lei. În preț este inclus punch-ul alcoolic si non-alcoolic ce va fi la discreție și machiajul celor care au nevoie. De asemenea se organizează și un concurs pe Facebook. Poți câștiga două invitații la petrecere, dând like și share la această postare și apoi convingându-ți prietenii să facă la fel. Pe 15 octombrie, concursul se va încheia, iar norocosul sau norocoasa cu cele mai multe like-uri va primi nu doar cele două invitații, ci și o băutură la alegere, din partea meniului clubului Golf Planet.

Acestea fiind spuse, sunt așteptate toate creaturile înspăimântătoare la cea mai îngrozitoare, înfricoșătoare petrecere de Halloween.

Redactor: Badea Anca

Articolul precedentCe facem cu nutritia?
Articolul următorDa-ti demisia cu incubator107
RELATED ARTICLES

Most Popular