vineri, ianuarie 21, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipVino la un super concert Carly Rae Jepsen, powered by CokeStream

Vino la un super concert Carly Rae Jepsen, powered by CokeStream

Coca-Cola dă startul evenimentelor CokeStream, pe 5 noiembrie, ora 19:00, la Sala Polivalentă din București, printr-un concert inedit, susținut de una dintre cele mai admirate artiste ale momentului – Carly Rae Jepsen. Accesul la eveniment se face numai pe baza invitațiilor pe care fanii artistei le pot obține prin intermediul platformei coke-stream.com și al concursurilor surpriză pregătite în perioada  9 – 25 octombrie.

Nominalizată la GRAMMY și premiată de mai multe ori cu discul de platină, cântăreața și compozitoarea Carly Rae Jepesn se bucură de milioane de fani în întreaga lume, inclusiv în România. Una dintre cele mai notabile realizări ale sale este distincția Gold Certificate pentru vânzările înregistrate de albumul Kiss, care a inclus și hitul de succes „Call Me Maybe”. Prin lansarea noului album E·MO·TION, Carly a demonstrat că poate duce mai departe succesul obținut până în prezent, continuând să evolueze în plan artistic. „I Really Like You” – primul single lansat de pe album, rulează pe toate posturile radio din țară și a fost definit de publicațiile de specialitate din toată lumea ca fiind  ”perfecțiunea pop” sau „un pop fascinant, fantastic, care te prinde”.

Cu pasiune și emoție inspirate din discurile pop de la începutul anilor ’80, Carly Rae Jepsen lansează E·MO·TION, albumul în care îmbină cele mai incitante paradoxuri ale muzicii pop și care curpinde piese despre libertate și introspecție, melodii tandre și curajoase, sensibile și încrezătoare.

Pentru ca fanii artistei să aibă ocazia unei experiențe live, Coca-Cola oferă un concert Carly Rae Jepsen în premieră în România. Intrarea la concert se va face exclusiv pe baza invitațiilor obținute prin intermediul platformei CokeStream.

„Mă bucur foarte mult că am ocazia să susțin în premieră un concert în România. Sunt nerăbdătoare să mă distrez alături de toți cei prezenți la concert!”a declarat Carly Rae Jepsen.

Bannere interactive, concursuri pe pagina de Facebook Coca-Cola sau „vânătoarea de invitații” de pe platforma coke-stream.com sunt doar câteva dintre modalitățile prin care fanii pot ajunge mai aproape de Carly. Invitațiile inedite vor fi disponibile într-un număr limitat și vor fi puse la bătaie în perioada 9 – 25 octombrie.

Cei interesați pot găsi pe site-ul coke-stream.com toate surprizele pregătite și detalii despre modalitățile în care se pot câștiga invitațiile la concert.

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular