Vino cu CV-ul la Brand Your Career!

  0
  234

  CV-ul e de mult făcut. Așteaptă cuminte să fie preluat și analizat, iar tu arzi de nerăbdare să primești un telefon care să te anunțe că ai ocazia să te remarci în domeniul de activitate preferat. Dar te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu CV-ul tău după ce apeși SEND?

  Dacă vrei să afli cum gândesc recrutorii și să-ți pregătești strategia câștigătoare pentru job-ul dorit, participă la BRAND YOUR CAREER pe 17 mai!

  Vei discuta cu Alexandra Beica, co-fondator CVdesigners.ro si Elena Popa,consultant senior si recruiting manager.

  Vino sâmbătă, 17 mai, între orele 11:00 și 14:00 (coffee break & brunch incluse!), la Random Goodies, Șoseaua Fabrica de Glucoză 9B, București (în cadrul Novo Park – Upground Business Center), cu CV-ul tău curent și toate întrebările pe care le ai cu privire la procesul de recrutare sau schimbare de job. Vei pleca de aici cu un CV optimizat, preluat ulterior de către o companie de recrutare de top. Vei găsi resursele necesare pentru schimbarea ta profesională și îți vei face un nou plan de acțiune.

  timthumb

  Beneficiile acestui workshop!

  1. Analiza CV-ului tau, preluat ulterior in baza de date a unei companii de recrutare de top

  2. Realizarea unui plan de actiune realist si personalizat

  3. Discutie despre abilitati transferabile pentru o schimbare profesionala

  4. Strategii practice de networking si cautare de job

  5. Practica pentru interviu

  6. Raspunsuri de la recrutori la toate intrebarile tale

  Înscrierea se face printr-un email la office@cvdesigners.ro sau prin completarea formularului de contact. Nu uita să incluzi numele tău complet și numărul de telefon!  Participarea este confirmată la achitarea taxei de înscriere de 150 RON prin transfer bancar în contul SC St. A.R.T. Atelier S.R.L, IBAN RO40RZBR0000060014031596 deschis la banca Raiffeisen Magheru.

  Ai o întrebare? Sună la 0755.284.357.

  Mult succes!