luni, octombrie 18, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSVineri, 6 mai, art7 pornește seria concertelor electro-acustice / art7 sessions@creart

Vineri, 6 mai, art7 pornește seria concertelor electro-acustice / art7 sessions@creart

Platforma culturală art7 demarează seria evenimetelor live, vineri 6 mai. Este vorba de primul eveniment electro-acustice art7sessions@creart – ce va avea loc pe scena Teatrelli a creart – Centrul de Creație, Artăși Tradiție din București, începând cu ora 19:30. art7sessions@creart va fi mai mult decât un concert, va fi un spectacol, de fiecare dată cu alți actori, dar în același cadru nonconformist.

Artistul invitat să inaugureze sesiunile live marca art7 este Lucia.

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Avea să înregistreze un cover, nimic deosebit, fără efecte speciale, urmând să-l publice pe pagina lor de Facebook. Ei aveau să-l aprecieze și asta urma să fie tot. Lucia nu avea să se dea bătută, însă, așa că la câteva luni distanță a mai făcut o încercare, puțin diferită; același balcon, aceeași cameră, dar de data asta cu o clapă în loc de chitară. Urma să înregistreze un cover după „Silence” și să-l pună pe pagina lor de Facebook, iar lor avea să le placă la nebunie, insistând să filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fără efecte speciale, dar care avea să devină viral în toată lumea strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni.

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese și noi concerte, debutul live având loc la ediția din 2012 a festivalului Summer Well pe o scenă amenajată special pentru ea. De atunci, cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu. Acum, Lucia își promovează primul disc de studio, Silence, lansat la sfârșitul toamnei trecute.

Începând cu 4 mai 2016, platforma culturală art7 a devenit vocea comunității creative din București și nu numai. art7 este o mișcare pentru excelență creativă, un brand cultural care apasă butonul de ON, de ENTER, de PLAY, de READ și de THINK.

O agendă, o revistă, iar mai ales, un radio cultural, art7 Radio. Mulţi oameni implicaţi, din zone diverse, cu perspective pestriţe. Expertiză jurnalistică, artisticăși curatorială, precum și o abordare unică a problematicii culturale. Un feed inspiraţional pe art7.fm, și cu importuri, însă mai des cu descoperiri locale. Radio cu muzică din toate colţurile și emisiuni culturale. Dar şi o revistă pe care încă o pregătim, o schiţăm cu atenţie.

Accesul la art7sessions@creart va fi gratuit, pe bază de invitații ce pot fi procurate la: noi@art7.fm

Rezultatul unui parteneriat benefic pentru spațiul cultural, platforma art7este un concept dezvoltat împreună cu Centrul de Creație, Artă și Tradiție – creart, serviciu public de cultură aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, ce are misiunea de a răspunde nevoilor culturale ale comunității locale prin dezvoltarea unor proiecte ce promovează valori culturale românești: festivaluri naționale și internaționale, ateliere de creație, expoziții, târguri, competiții, dar și prin schimburi culturale, artistice, profesionale și metodologice cu instituții similare din țarăși din străinătate. creart facilitează accesul publicului la programe ce vizează o latură educativ-formativă, stimulând creativitatea în toate genurile culturale: literatură, muzică, artă populară, plastică, foto și cinematografică.

www.art7.fm | www.fb.com/art7.fm | www.luciaofficial.com | www.fb.com/luciamariaofficial

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular