Vineri, 15 aprilie, de la ora 20.00 vă invităm să petreceţi o seară minunată cu parfum parizian și ‘mic-parizian’, pe muzica anilor 40′-60′: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) şi Alexandru Burcă (pian). Repertoriul concertului MADEMOISELLE DE PARIS include piese celebre, precum: Champs-Elysees, Sous le ciel de Paris, La Boheme, Mademoiselle de Paris, Grands Boulevards, Et si tu n’existais pas, Cel mai frumos tango din lume, Ce să fac dacă-mi placi, Hai, coșar, etc.”

Diana Tudor a susținut numeroase recitaluri și concerte în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing și de alte genuri de muzică în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’ (ARCUB), Festivalului ‘Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române: la Universitatea Dimitrie Cantemir, la sediul UNITER (‘Gala-Le Théâtre’) și în cadrul unor alte evenimente culturale.
Este solistă și prezentatoare a numeroase concerte și spectacole susținute de tineri muzicieni din țară și din străinătate în cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir din București.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat (cu premiul I) al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, Concursul Național de Interpretare Instrumentală ‘W. A. Mozart’, Concursul Național de Pian ‘Carl Czerny’, etc. A susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Sala Studio a Ateneului Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.

Diana Tudor (voce) și Alexandru Burcă (pian) – Radio România (Studio 3 Net – Florian Pittiș):

Les Grands Boulevards:

https://www.youtube.com/watch?v=kCrWl1m_s1s

Je ne veux pas travailler

https://www.youtube.com/watch?v=TbCjrveNAos

Un gamin de Paris:

https://www.youtube.com/watch?v=7NkKPfXgoKI

Domino:

https://www.youtube.com/watch?v=ReW6GXybcdo

Email:    artea@artea.ro
Telefon: 0773.303.113
Adresa: Strada Amiral Vasile Urseanu, nr.1, Sector 1, Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here