Vernisaj “Dincolo de vis” – picturǎ suprarealistǎ

0
274

Pânǎ pe data de 12 martie, puteţi viziona vernisajul expoziţiei “Dincolo de vis”, realizat de Elena Calapereanu. Artista se aflǎ la cel de-al doilea eveniment de acest gen, debutul sǎu fiind în anul 2011, prin expoziţia “Între vis şi realitate”.

“Dincolo de vis” reprezintǎ o colecţie de picturi care au ca punct de plecare pictura suprarealistǎ. Pe lângǎ picturile pe care artista le va expune anul acesta, atmosfera va fi animatǎ de cǎtre magicianul Andrei Teaşcǎ.

 

Cei care doresc sǎ participe la vernisaj, trebuie sǎ ştie cǎ accesul este permis între orele 09:00-16:00, în fiecare zi, la sediul Sǎlii Dalles, din Bd. Nicolae Bǎlcescu, Nr.18. Toţi cei care vor participa la expoziţia organizatǎ în acest an, vor avea ocazia de a câştiga şi un premiu. Premiul va fi un tablou pictat de cǎtre artista Elena Calapereanu şi va fi oferit prin tragere la sorţi, într-unul din momentele artisitice pregǎtite de cǎtre magicianul Andrei Teaşcǎ.

 

Intr-un interviu acordat, Elena Calapereanu afirma : ”Tablourile pleacǎ de la experienţe personale. Noutatea constǎ în încercarea de a face asocieri neobişnuite între obiecte comune. Am recompus în aceste picturi o realitate diferitǎ, care evocǎ opţiunile subconştientului. Am extras obiectele din sistemul logic al percepţiei şi le-am folosit ca simboluri pentru a pune în discuţie consumerismul, angrenarea omului contemporan în mecanisme sociale, inerţia unor conexiuni false în mirajul virtual”.

 

Adriana Giurcǎ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.