joi, mai 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleVernisaj de fotografie ,,10 Bărbați BRICI’’

Vernisaj de fotografie ,,10 Bărbați BRICI’’

Luni, 22 mai, începând cu orele 20:00, sunteți invitați la vernisajul de fotografie ,,10 Bărbați BRICI’’ ce va avea loc la frizeria de lux BRICI din Calea Floreasca 111-113.

În prim-plan vor fi 10 bărbați cu identitate, cu un stil vestimentar original și unic. Fotografiile poartă semnătura artistului The Storyalist.

Scopul acestui vernisaj este unul caritabil.

Sumele obținute de pe urma fotografiilor vândute vor fi donate către Fundația Metropolis, care are ca obiectiv protecția copiilor separați temporar sau definitiv, de ocrotirea părinților lor și integrarea lor în societate și comunitate, de a sprijini copiii aflați în dificultate, de a preveni abandonul-atât familial cât și școlar, de a încuraja și susține dreptul copiilor la educație și de a aprecia performanțele acestora.

Prețul fotografiilor variază în funcție de disponibilitatea fiecărui cumpărător care crede în acest proiect și în susținerea acestei cauze.

Seara va fi încheiată de DJ Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar și electro.

Sunteți așteptați să îi întâlniți pe cei 10 Bărbați BRICI!

Dress code: ținută “brici”

Articolul precedent
Articolul următor
Andra Diaconescu
Andra Diaconescu
Despre mine? Sunt o fire sociabilă, amuzantă, proactivă și hotărâtă să evolueze prin orice viața îi scoate în cale. Mă găsesc într-o continuă căutare de experiențe noi, prietenii, distracție, oameni frumoși de la care să pot învăța și care să mă inspire prin puterea exemplului lor pentru ca, mai apoi, să pot face și eu același lucru pentru alți tineri dornici să se autodepășească.
RELATED ARTICLES

Most Popular