Venus FIVE, unul dintre cele mai mari studiouri foto independente din București, participă la prima ediție a Nopții Studiourilor de Fotografie, organizată de Uncle Jeb Studio, vineri, 20 iunie, între orele 18:00 – 00:00.

Venus Five va fi deschis agențiilor de publicitate și BTL, fotografilor independenți și publicului amator de fotografie, pentru care a pregătit un program mixt de workshop-uri și ședințe foto.

„Am decis să participăm la această primă ediție pentru a susține ințiativa originală a colegilor noștri de breaslă de la Uncle Jeb Studio. Considerăm totodată că un astfel de eveniment reprezintă un pas important pentru încurajarea clienților să acceseze servicii profesioniste și pentru a-și formula criterii de evaluare a acestora”, declară Dragoș Constantin, fondator Venus Five Photo Studio.

Dragos_Constantin_Venus 5

Participarea la programul Venus Five se face pe baza unui formular de participare care poate fi completat aici.

Clienții Venus Five sunt agențiile de publicitate și companiile, însă în cadrul studioului există programe de ședințe tematice pentru a face fotografia profesionistă accesibilă publicului larg.

„În România clienții corporate și privați încă trebuie acomodați cu ceea ce înseamnă fotografia profesionistă și cu tarifele pe care le presupune. Dacă ne gândim la un studio foto utilat cu aparatură medie, presupune deja investiție de aproximativ 50.000 de euro. Unul performant, depășește cu mult această sumă, de aceea și tarifele practicate trebuie să reflecte investiția care se traduce în calitatea ședințelor foto“, adaugă Dragoș Constantin.

Noaptea Studiourilor Foto este un eveniment powered by Nikon și organizat de Uncle Jeb Studio, cu sprijinul Epson și F64.

Detalii referitoare la programul evenimentului pot fi găsite pe noapteastudiourilorfoto.ro sau facebook.com/noapteastudiourilorfoto.

Foto: Dragoş Constantin