Vacanță de 5 zile în luna iunie pentru toți românii

0
348
vacanță de 5 zile

Vacanță – probabil cel mai frumos cuvânt din lume și probabil cuvântul preferat al tuturor românilor. Mai mult timp liber, distracție și relaxare toată ziua. Să nu ai nicio grijă, să lenevești și să dormi fără să îți pui alarma. Asta înseamnă viață frumoasă. Și se pare că va veni o perioadă minunată în viața românilor, căci vom avea liber 5 zile în luna iunie. Da, o vacanță de 5 zile se apropie.

Minivacanța va începe pe 1 iunie, urmând să ne reîntoarcem la muncă sau la cursuri pe 6 iunie.

De ce avem o vacanță de 5 zile la începutul verii?

Probabil mulți sunt uimiți de această veste, în stare de șoc, extrem de fericiți sau suspicioși privind autenticitatea informației. Pentru cei din ultima categorie, țin să vă anunț că „luăm vacanță” din motive festive.

Joi, 1 iunie sărbătorim Ziua Copilului, sărbătoare națională și zi liberă pentru toți românii.

Vineri, 2 iunie nu a fost încă declarată zi liberă, însă experiența anilor trecuți ne asigură că vom sta acasă și vineri. 2 iunie este ziua care leagă joia de weekend, deci ar fi perfect normal să ni se acorde liber și atunci. Păi, dacă tot stăm liniștiți joi, sâmbătă și duminică, zic să lenevim și în ziua de vineri, că nu merge să muncim și să stricăm atmosfera de sărbătoare.

Sâmbătă și Duminică, adică 3 și 4 iunie, sunt cele mai frumoase zile ale săptămânii. Avem liber, căci e weekend. Mai mult decât atât, duminică sunt și Rusaliile, sărbătoare importantă și zi declarată liberă. Păcat totuși că a picat duminica. Dar am și o veste bună: Rusaliile țin două zile și asta mă face să mă gândesc și la ziua de luni.

Luni, 5 iunie se celebrează a doua zi de Rusalii, așa că suntem liberi și în prima zi a săptămânii.

Vacanță frumoasă, vă urez! Să vă bucurați, să râdeți mult, să vă distrați până dimineața, apoi să dormiți și să profitați la maximum de cele 5 zile libere!

Sursă info: vocea.biz

Sursă foto: opiniagiurgiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.