Pentru astăzi, voi scrie despre un proiect în care eu voi participa şi pentru care doresc să se implice şi alţi tineri. Voi explica pe scurt despre ce este vorba, iar la final, voi lăsa datele mele de contact, pentru cei interesaţi.

In urmă cu câteva zile, am primit vestea că în august 2013, voi reprezenta România la Simularea Parlamentului European Canada-Quebec-Montreal, fiind şefa delegaţiei ţării noastre. Am obţinut aceastã funcţie în urma aplicaţiei mele care a constat în trimiterea unui CV şi a unei scrisori de motivaţie, ambele în limba franceză. Mai apoi, au urmat o serie de schimburi de e-mail-uri, dar şi un interviu via Skype, interviu care a fost decisiv pentru numirea mea.

 

Consider că este cea mai mare realizare a mea de până acum, ţinând cont de faptul cã România va participa pentru prima dată la acest eveniment, deşi acesta se află la cea de-a XVIa ediţie.

 

Pe lângã cele necesare plecării din august, mi-au revenit două sarcini extrem de importante: prima este cea legată de sprijinul financiar, iar cea de-a doua se referã la recrutarea celorlalţi participanţi, în număr de maximum trei.

 

Pentru aceasta, îi invit pe toţi cei care doresc să afle mai multe despre acest proiect, dar şi pe cei care consideră că pot sprijini delegaţia României, să mă contacteze la:

 

adresa de e-mail: adagiurca91@yahoo.com

pagina de Facebook: Adriana Giurcă

blog-ul personal: adrianagiurca.blogspot.com

 

Cele mai importante criterii care trebuie îndeplinite sunt: cunoaşterea limbii franceze şi vorbirea fluentă a acesteia, cât şi cunoştinţe din aria politică.

Adriana Giurcă

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here