Va exista Wi-fi gratuit în mijloacele de transport în comun ale RATB

Va exista Wi-fi gratuit în mijloacele de transport în comun ale RATB

Va exista Wi-fi gratuit în mijloacele de transport în comun ale RATB.

De-a lungul timpului, Bucureștiul ne-a întâmpinat cu surprize mai mult sau mai puțin plăcute. Când vine vorba de mijloacele de transport în comun, știm cu toții că mereu au existat diverse probleme. E imposibil să nu fi dat niciodată peste aglomerație, lipsă de respect, trafic infernal și așa mai departe.

De câțiva ani se dorește o schimbare. Însă nu s-au luat măsuri efective în acest sens.

Unul dintre momentele cele mai nefaste din RATB poate fi acela în care rămânem fără date mobile, iar telefonul, care ne scotea mereu din realitatea bucureșteană, nu ni se mai dovedește așa de util. 🙂

Ei bine, acestă problemă va dispărea curând. Bucureștiul va mai face astfel încă un pas spre a fi asemănător cu alte capitalele civilizate.

Care este schimbarea?

Începutul săptămânii a venit cu vești bune pentru cei care stau pe Internet chiar și când sunt în mișcare. Primăria Capitalei a anunțat luni, 30 ianuarie 2017, că mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport vor fi dotate cu Wi-fi gratuit pentru călători.

Va exista Wi-fi gratuit în mijloacele de transport în comun ale RATB

Acest lucru vine la pachet cu o aplicație prin care călătorii vor putea ști care este timpul de așteptare și traseul parcurs de respectiva linie. O astfel de aplicație, în timp real, chiar ne-ar fi utilă, deoarece se întâmplă să așteptăm chiar și 20 de minute în autobuz. Poate ne-am gestiona și noi timpul mai bine, astfel. 🙂

Cu toate că Bucureștiul nu este primul oraș din România care pune la dispoziție acest serviciu, noi credem că a avea Wi-fi gratuit în mijloacele de transport în comun ale RATB este, totuși, o noutate binevenită și mult așteptată.

Voi ce părere aveți?

Surse info: digi24.ro, adevarul.ro

Surse foto: business2community.com, ampress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here