miercuri, mai 22, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipV for Vintage LUCKY 13 - când moda schimbă norocul

V for Vintage LUCKY 13 – când moda schimbă norocul

În zilele de opt și nouă noiembrie, la Casa Universitarilor, am participat la cea de-a 13-cea ediție a târgului de design românesc și cultură vintage „V for Vintage LUCKY 13”. Ce-i drept este un număr care dă fiori celor mai superstițioși dintre noi, însă spre norocul nostru, numărul 13 și-a pierdut puterea în fața eleganței și al bunului-gust. Pisicile negre, dar și alte viețuitoare care ar fi putut să întunece sau să tulbure liniștea celor prezenți, s-au transformat în creații cochete, deosebite, care te vrăjeau de la prima privire.

V for Vintage1

Bijuteriile au primit și ele atenția binemeritată. Inele, cercei, brățări, coliere, care mai de care mai originale și spectaculoase mă făceau să mă opresc din drum și să le admir. La fiecare pas găseai ceva care să îți taie respirația pentru o secundă.

Collages2

Printre expozanți s-au numărat: Vintage Boutique, Vintage Lady, Vintage Bazar, Italian Vintage, True Vintage, Vintage Wardrobe, Vintage Deco, City flowers, Babushkaya, AnTanTe, Undress, Mihaela Cretescu, ABOUTness, Florentina Giol, MOJA, Snobbish Breakfast, Oana Lupaş, Diana Antohi, Chiffonnier, Larisa Dragna, White Elephant, DADA, Rad Playground, Adopţii Iubirrre, Sophie Handbags, Secret Wish, Laura Olaru, Simina Filat Leather Goods, Bon Bijou, MyPrecious Buzztard, Obsidian, Iutta, Utopic Art, Avalon Skincare, Natural Paris, Verde Aromat, Chez Maman. Ei sunt vinovații pentru seara magică și specială pe care ne-au oferit-o prin imaginația și creativitatea pusă sub semnul frumosului.

V for Vintage

Odată ce am pășit în acest cadru de poveste, special țesut pentru a te rupe de cotidianul plictisitor și lipsit de farmec, am fost impresionată de mulțimea de oameni care analiza, admira și proba exponatele, dar se și bucura în același timp de atmosfera de acolo. Rafinament, diversitate, culoare, toate acestea le-am putut vedea la târg și datorită unei bune organizări. Dacă simțeai nevoia să te relaxezi, puteai să faci asta într-un spațiu liniștit, unde erai invitat să savurezi o super prăjitură sau să bei un suc natural.

Aș fi rămas acolo, în al nouălea cer, printre rochii și alte minunății, dacă nu m-ar fi lovit realitatea atât de brusc. Ca un wake up call, am realizat că sunt studentă și că economiile nu mă dau afară din casă. Pentru moment, m-am limitat doar la admira exponatele.

V for Vintage3

Am plecat totuși acasă cu zâmbetul pe buze și dornică să vin la următoarea ediție.

1

 Photo credit: Raluca Antuca.

Roxana Ursu
Roxana Ursu
Ador cuvintele mici, simple, cu impact mare. Ador oamenii care găsesc un motiv să zâmbească în fiecare zi. Iubesc ploaia, toamna si zilele calde de primăvară. Sunt perfecționistă și nu îmi plac lucrurile făcute de mântuială. Îmi place să călătoresc, să pierd timpul uitându-mă la filme, să merg la teatru și să găsesc relaxare și inspirație în muzica pe care o ascult. Merg pe principiul: „If you're going to be thinking anyway, think big! ”
RELATED ARTICLES

Most Popular