Cea mai mare comunitate de pasionați de design și-a dat întâlnire weekendul trecut, pe 9 și 10 aprilie la Casa Universitarilor. V for Vintage #16 a adus anii 70’ înapoi: libertatea de expresie, energia petrecerilor, mixurile îndrăznețe și atenția pentru detalii.

Am descoperit piese vestimentare, accesorii unicat și obiecte de artă decorativă produse local #designedwithpassion și pe cei mai creativi designeri i-am premiat:

  • Brand-ul Undress al designerului Madalina Batalu a fost ales de Beau Monde Romania pentru un material în numărul următor al revistei.
  • AFMF a fost premiat atat de Marie Claire Romania cât și de echipa Creative Class și va beneficia de apariții în print și susținerea în promovarea brand-ului.

Design bijuterii la V for Vintage

Atmosfera o descriem prin 3 hashtag-uri: #love&freedom #backto70s #contemporaryvibe:

Creativitatea a fost #skyhigh. Facultăților de Arte și Design din București și Timișoara am construit un spațiu plin de culori sălbatice, patternuri disco-glam și instalații inovatoare. Zona de lounge powered by FROG. Orezul cu curry-ul și mango a mers perfect cu punch-ul de fructe. Disco beat-urile le-am mixat cu bere sau vin iar prăjiturile le-am servit pe pufi in grădină.

Prietenii de la Pegas ne-au adus noile modele de biciclete și role cu care ne-am jucat întregul weekend în grădina Casei Universitarilor.

Beatrice Gutu (The Fashion Cuisine) si Echipa V for Vintage

Vă multumim ca susțineți #designulromânesc și #culturavintage. Ne reîntâlnim la toamnă! 🙂

 

 

V for Vintage – este platforma care a expus de-a lungul timpului cei mai mari designeri locali. În cele 15 ediții pe care le-a organizat din 2008 și până acum, au propus, selectat și expus atât tinere spirite creative aflate la inceput de drum cât și designeri consacrați care se bucură de recunoaștere internațională și notorietate.

Este umbrela online și offline a designerilor vestimentari, de bijuterie, accesorii și obiect. V for Vintage facilitează drumul designerilor către această industrie dinamică. Le oferă șansă să se remarce și să facă parte din cea mai mare comunitate dedicată designului contemporan din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here