V for Vintage, cel mai mare târg de cultură vintage și design românesc, are loc în weekendul 23-24 noiembrie 2013 la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).

V for V 11

Ediția a 11-a a târgului V for Vintage se inspiră din filmul Roman Holiday (1953) și personajele interpretate de Audrey Hepburn si Gregory Peck. O ediție de poveste, în care La Bella Vita capată intensitate.

Organizat de două ori pe an, V for Vintage aduce împreună o sută de expozanți în urmatoarele secțiuni: Vintage Autentic,  Designeri români de Haine, Bijuterii și Accesorii, Invitați speciali V for Vintage, zona Molecule F & Friends.

La Vita e Bella îmbracă ritmul de Vacanță la Roma și îi inspiră pe fiecare din expozanții prezenți să creeze și să pregatească o colecție dedicată, piese unice de găsit doar în cadrul celor două zile de târg.

Spațiul are noi dimensiuni și  îmbogățește experiența călătoriei.  La târgul V for Vintage, decorul este semnat de Virginia Toma, Eclectico Studio si Casara.

Sectiunea „Recomandat de.. este susținută de Ana Morodan, binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirațional. Un personaj care ne inspiră zi de zi să avem încredere în noi și să ne simțim minunat în pielea noastră.

 V for Vintage Vacanta la Roma / La Vita e Bella dedica o zonă specială invitaților acestei ediții:

MURMUR

Andra Andreescu

A E R|W E A R

 În zona de lounge ne întâlnim cu toții să ne bucurăm de bella vita și să savurăm bunătăți și delicatese pregătite de Verde Aromat și Chez Maman.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.vforvintage.ro și pe pagina de facebook.

 

Which of the cities visited did Your Highness enjoy the most?”               

Each, in its own way, was unforgettable. It would be difficult to…Rome! By all means, Rome. I will cherish my visit here in memory as long as I live. „ – Princess Ann ( Audrey Hepburn ).