V for Verde ediția a 4-a-Târg de produse bio și viață sănătoasă

0
87

În weekend-ul 19-20 septembrie, ne întâlnim în cel mai verde aprins loc din București, la Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu, nr.46). Pentru două zile, târgul V for VERDE aduce în palatul interbelic din centrul Bucurestiului viața sănătoasă, bunătățile bio, workshop-urile și atelierele creative.

 Motive să vii la targ sunt foarte multe. 40 mai precis. Pentru că 40 de expozanți  pregătesc pentru ediția de anul acesta cele mai bune delicatese bio, produse alimentare slow food și raw food, cosmetice bio, ateliere creative și produse eco deco. De la sortimente de ciocolată organică, mâncare raw sănătoasă, lapte vegetal, mirodenii, produse de detoxifiere până la produse de înfrumusețare și cosmetice organice cu extracte din plante, la V for VERDE găsești tot ceea ce ai nevoie pentru un stil de viață sănătos.

Invitații speciali de la această ediție sunt Ela Crăciun, Carmen Negoiță și Bianca Poptean.

Ela Crăciun ne dezvăluie cele mai importante secrete din alimentația fără gluten, beneficiile unui mic dejun sănătos și câteva tips&tricks pentru pregătirea unui pachet sănătos pentru școală pentru cei mici.

Carmen Negoiță de la cofetaria Rawyal brunch & cakes  ne face o demonstrație culinară despre prepararea unui mic dejun raw vegan sănătos și delicios în doar 15 minute.

Bianca Poptean, tehnician nutritionist, ne împărtășește mai multe despre detoxifiere și beneficiile dietei Oshawa pentru sănătate.

La târgul oamenilor care știu să se bucure de viață, întreaga comunitate V for VERDE are oportunitatea de a participa la o mulțime de activități: workshopuri sănătoase, discuții vegane și o mulțime de ateliere delicioase de gătit sănătos.

Copiii au la V for VERDE o zonă special amenajată unde se pot juca în voie, pentru că stilul de viață sănătos se învață de mic.  În timpul acesta, părinții pot asista la un workshop de Green Parenting despre alegeri sănătoase, realizat de Mămica Urbană împreună cu Parenting PR.

Pentru cei interesați să înceapă un stil de viață vegetarian, Diana Luppa, Președintele Asociației Vegetarienilor din România, împărtășește în cadrul conferinței “Ghidul vegetarianului începător”  tips&tricks pentru vegetarienii începători.

Atelierele culinare de la V for VERDE sunt:

  • V for rawVegan: Atelier de gătit raw din recolta toamnei by Totul despre raw. – poțiuni magice, gustări vegane și surprize dulci
  • Atelier culinar Amoraws – burgeri vegetali delicioși, povești despre ingrediente magice, secrete din bucătăria raw vegana
  • Atelier V for Vegan Veraw – Paste, Pesto & Parmezan – Învățăm să ne adaptam la ritmul urban cu o rețetă alternativă de paste, rapidă, gustoasă și de sezon.
  • Atelierul “ Chifteluțe, burger și shaworma. Deliciozități vegetariene!” cu Adelina Mitrofan de la 1001 vegetarieni

Programul evenimentului îl găsiți pe site-ul www.vforverde.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Toți vizitatorii prezenți la târg pot participa la Tombola V for Verde. Sunt puse în joc o mulțime de premii verzi pentru oamenii care știu să se bucure de viață și să trăiască sănătos și autentic.

Intrarea la târg se realizează pe baza unui bilet în valoare de 10 lei.
Biletele se achiziționează în ziua evenimentului, la Casa Universitarilor. Programul târgului este de la 11:00 la 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.