Uniunea Studenților din România vă invită în perioada 05-15. 08.2017  la unul dintre cele mai mari proiecte ale veri: USR SummerCamp, în stațiunea tineretului de pe litoralul românesc, Costinești.

Obiectivele proiectului sunt modelate în funcție de necesitățile tinerilor în ceea ce privește angajabilitatea în viitorul apropiat, dar și promovarea unui stil de viață sănătos, bazat pe activitate fizică.

Dintre activitățile principale ce se vor desfășura în cadrul proiectului putem aminti sesiunile de formare prin intermediul educației non- formale, activități culturale și de animație, fotbal, volei și acțiuni de ecologizare.

Proiectul vizează studenții români, care doresc să se dezvolte pe plan personal și profesional prin intermediul activităților de educație non-formală. Aceștia se pot înscrie prin depunerea CV-ului și a scrisorii de motivație la office@uniunea.ro până la data de 03.08.2017.

USR SummerCamp este un proiect organizat de Uniunea Studenților din România și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here