joi, ianuarie 20, 2022
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSUși Deschise la UNATC

Uși Deschise la UNATC

Între 3 și 5 martie, Uși Deschise, aflate la cea de-a XXI-a ediție, vă oferă șansa de a fi studenți la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Dacă sunteți pasionați de domeniul artistic sau curioși să aflați cât mai multe din culisele facultăților de teatru și film puteți să participați la ateliere și cursuri deschise de actorie, coregrafie, exerciții de regie-teatru, demonstrații de tehnică în mânuirea marionetei, cursuri interactive de scrimă, proiecții de film, workshop-uri de regie film și animație, expoziții de scenografie și întâlniri-dialog de teatrologie, management cultural și jurnalism teatral.Cu această ocazie, veți primi informații utile despre admitere și veți putea intra în dialog cureputați profesori.

În fiecare seară, sunteți invitați la spectacolele „Ivanov” de A.P. Cehov, „Mizerabilii” de Victor Hugo, „Poveste furtunoasă” după I. L. Caragiale sau „Frumoasa și bestia”, după Jean-Marie Leprince de Beaumontunde veți descoperi talentul și pasiunea studenților noștri.

Ușile se deschid vineri, 3 martie, la ora 10:00 la sediul UNATC „I. L. Caragiale”, str. Matei Voievod, nr. 75-77, sector 2, București.

Puteți găsi programul complet al evenimentului pe site-ul www.unatc.rosau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/usideschiseofficialpage.

Pentru mai multe informații puteți contacta adresa de e-mail:unatc.i.l.caragiale@gmail.com.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular