Urmează-ți pasiunea: fotografie, comunicare, istoria religiilor, astronomie sau istoria parfumului

0
78

În ultima lună de iarnă, Fundația Calea Victoriei a pregătit pentru tine ateliere și evenimente ingenioase unde poți merge însoțit de cei dragi, sau poți cunoaște oameni minunați, cu aceleași pasiuni ca tine.

Artiști din diverse domenii, psihologi sau istorici te așteaptă la discuţii pline de savoare despre Poveștile unor familii boierești, despre îmbunătățirea vieții prin Comunicare Eficientă şi despre dobândirea Abundenței și echilibrului interior.

Dacă ești pasionat de lumea formelor și a luminilor și vrei să îți valorifici imaginația, vino la cursul de Fotografie Urbană. Un atelier relaxant care te va ajuta să te exprimi și să surprinzi lucrurile spectaculoase din jurul tău.

Îți dorești să te familiarizezi cu bolta cerească, să cunoști planetele și constelațiile și să le observi cu ajutorul instumentelor astronomice? Nu rata atelierul de Astronomie, care te va iniția în fermecătoarea lume a astrelor.

Te fascinează lumea spirituală? Vrei să înțelegi ideile ce stau la baza Principalelor Religii ale lumii? Te invităm într-o călătorie impresionantă prin universuri spirituale atât din Europa, cât și din alte spații geografice.

Vrei să cunoști legendele și semnificațiile parfumului? Să asculti poveștile din spatele esențelor celebre? Vino să îți înviorezi serile de iarnă cu miresme prețioase din Istoria Parfumului și să te delectezi cu câteva rețete și arome delicate.

Iată programul acestor cursuri. Alege ce ți se potrivește:

  1. FOTOGRAFIE URBANĂ pentru începători, cu Valentin Boboc, fotograf, interesat de fotografia de stradă, fotodocumentar şi fotografia pe film.

din 2 Februarie, ora 19:00, atelier în 4 întâlniri

  1. LEGILE ABUNDENȚEI: Filozofie pentru o viață împlinită, cu Eduard Bucescu, pasionat de studiul religiei și de domeniul dezvoltării personale.

din 6 Februarie, ora 19:00, atelier în 3 întâlniri

  1. Cum să COMUNICĂM EFICIENT, cu Claudia Desjardins, psihoterapeut, psiholog intercultural și Executive Coach.

din 15 Februarie, ora 19:00 , atelier în 5 întâlniri

  1. Poveștile Bucureștiului și CASELE sale BOIEREȘTI, cu Anita Sterea, istoric și ghidul expedițiilor culturale prin oraș.

din 15 Februarie, ora 19:00, atelier în 3 întâlniri

  1. ISTORIA RELIGIILOR: Mituri, Vise și Mistere, cu Mario Barangea, specialist în istoria ideilor și a religiilor.

din 16 februarie, ora 19:00, atelier în 5 întâlniri

  1. Atelier de ASTRONOMIE: teorie și observații astronomice, cu Adrian Șonka, coordonatorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.

din 17 Februarie, ora 19:00, atelier în 6 întâlniri

  1. ISTORIA PARFUMULUI: din Antichitate la extravaganțele contemporane, cu Monica Neațu, istoric, pasionat de modă, bune maniere si artă.

din 18 februarie, ora 19:00, atelier în 3 întâlniri

Dacă vrei să îi cunoști pe lectorii noștri și să afli experiențele lor de la cursuri, răsfoiește, pe canalul nostru de Youtube, seria de materiale video Inspiram prin Arte.

Pe lângă atelierele prezentate mai sus poți alege și altele. Află programul lor accesând: www.victoriei.ro.

Înscrieri la contact@victoriei.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.