luni, decembrie 11, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruUrmează stația „seriale noi”, cu peronul pe Netflix!

Urmează stația „seriale noi”, cu peronul pe Netflix!

SERIAL NOU
AMERICAN SON
Dramă

În această adaptare după o piesă de pe Broadway, un cuplu interrasial cu probleme caută explicații pentru dispariția fiului lor. Cu Kerry Washington și Stephen Pasquale.

DIN 1 NOIEMBRIE

Atypical afișSEZON NOU
ATYPICAL: SEZONUL 3
Young Adult

Odată cu începerea primului an de colegiu, Sam se confruntă cu noi încercări, de la legarea unor relații de prietenie, până la organizarea programului.

DIN 1 NOIEMBRIE

Hache afișSERIAL NOU
HACHE
Dramă

În Barcelona anilor ’60, Helena (Adriana Ugarte) cucerește un periculos baron al drogurilor și își perfecționează abilitățile necesare preluării imperiului acestuia.

DIN 1 NOIEMBRIE

SERIAL NOU
QUEER EYE: WE’RE IN JAPAN!

În Japonia, cei 5 fabuloși învață doritorii cum să aibă grijă de ei și de ceilalți, explorând totodată bogăția culinară și culturală a țării.

DIN 1 NOIEMBRIE

The End Of The F***ing World: Series 2 afișSEZON NOU
THE END OF THE F***ING WORLD: SEZONUL 2
Dramă

La doi ani după înspăimântătoarea călătorie a lui James și a Alyssei, o femeie obsedată de bărbatul pe care aceștia l-au ucis este eliberată de la închisoare și caută răzbunare.

DIN 5 NOIEMBRIE

SERIAL NOU
GREEN EGGS AND HAM
Pentru familie

Guy și Sam, diametral opuși, vor să salveze un animal în pericol și învață să încerce lucruri noi precum speranța, prietenia și… un fel de mâncare încântător.

DIN 8 NOIEMBRIE

The Toys That Made Us afișSEZON NOU
THE TOYS THAT MADE US: SEZONUL 3

Creatorii celor mai legendare francize de jucării discută ascensiunea și, în unele cazuri, prăbușirea produselor lor de miliarde de dolari.

DIN 15 NOIEMBRIE

SEZON NOU
THE CROWN: SEZONUL 3
Dramă

În anii ’60 și ’70, Marea Britanie se confruntă cu probleme economice, iar familia regală se străduiește să păstreze tradiția vie într-o lume în schimbare.

DIN 17 NOIEMBRIE

High Seas afișSEZON NOU
HIGH SEAS: SEZONUL 2
Dramă

Călătoria spre Brazilia continuă, iar pe vas urcă pasageri noi. Situații inexplicabile dau naștere zvonului că vaporul ar fi bântuit.

DIN 22 NOIEMBRIE

SEZON NOU
FINAL SPACE: SEZONUL 2
Comedie

Gary și echipajul său cutreieră galaxia pentru Quinn, confruntându-se cu întâlniri în familie, regate spațiale ucigătoare și sfere pufoase bizar de fericite.

DIN 24 NOIEMBRIE

SETH MEYERS: LOBBY BABY

Seth Meyers, prezentatorul emisiunii „Late Night” și fost star „Saturday Night Live”, ne prezintă noul lui program special de stand-up, filmat în Minneapolis, Minnesota.

DIN 5 NOIEMBRIE

Seth Meyers Comedy Special 2019 afișJEFF GARLIN: OUR MAN IN CHICAGO

Un toast la nuntă este subiectul noului program de stand-up al celebrului Jeff Garlin.

DIN 12 NOIEMBRIE

ILIZA: UNVEILED

Comediana Iliza Shlesinger ia sub lupă nunta ei recentă, petrecerile zgomotoase ale burlăcițelor, tradiția jartierei și altele.

DIN 19 NOIEMBRIE

SHE-RA AND THE PRINCESSES OF POWER: SEZONUL 4

Felintra jură să cucerească Etheria înaintea sosirii Fruntașului Hoardei, Rază se luptă cu un nou rol și Adora și prințesele se confruntă cu trădări vechi și noi.

DIN 5 NOIEMBRIE

She-Ra and the Princesses of Power Season 4 afișTHE DRAGON PRINCE: SEZONUL 3

Callum și Rayla își continuă călătoria spre tărâmul magic Xadia, iar Ezran se întoarce la Katolis pentru a urca pe tron după moartea tatălui său.

The Dragon Prince Season 3 afișDIN 22 NOIEMBRIE

SUPER MONSTERS SAVE CHRISTMAS

Când Henri și Glorb deshamă din greșeală renii lui Moș Crăciun, Supermonstruleții trebuie să piloteze sania și să livreze cadourile tuturor în Pitchfork Pines.

DIN 26 NOIEMBRIE

 

RELATED ARTICLES

Most Popular