Urmeaza editia cu numarul 8 a targului Detox+ Market

0
71

Când se apropie 1 mai deja începem să ne gândim la petreceri, mare și bagaje. Fix cu o săptămâna înaintea mini vacanței am pregătit Detox+ Market 8 cu tema -The Partying Edition și ne-am organizat să avem tot ce trebuie pentru a avea kitul perfect pentru plecare. Ne vedem pe 22 și 23 aprilie, între orele 11-19, la A3 bistro, pe strada Mendeleev nr. 29.

Cu ce venim ? Rucsacii zâmbăreți ai Laurei Olaru, cei mai cool ochelari de soare, direct de la Cluj – Woven Atelier. Avem și creme cu particule de diamant de la Bio Getika, pentru că sigur după party trebuie să ne hidratam pielea, și parfumuri naturale de la Luviane. Aducem și o selecție de costume de baie și t-shirts cool de la Touch Skin Deep cu cele mai pe bune mesaje, bijuterii de la Adelina Petcan, Alina Simion și Lady Magpie. Piesele cu cele mai nebune printuri suprarealiste vin direct din atelierul Catch Michelle. Hit-ul o să fie un mega sample sale Hobirama. Pe lângă toate astea avem și o mare selecție de piese high-end pre-owned de la unele dintre cele mai fabuloase femei (Cristina Tausanu, Ina Borcea, Alina Tănasa și Diana Enciu, Oana Florea, Cristina Barnea, Alexandra Necula).

În line-up-ul acestei ediții se mai găsesc și Răzvan Corneci cu tricouri pline de swag, Lucian Rusu cu linia lui minimalistă, plină de sensibilitate și emoție, Maria Amelian cu creațiile ei couture absolut impecabile, Iheart Conceptstore cu o selecție amplă de designeri, Atelier Muna cu haine care îți îmbracă sufletul, Andreea Dinu cu cele mai relaxate rochii, un super corner ZOOT și cele mai fresh haine gândite de studenții de la Unarte.

 Hai să ne facem bagajele împreună !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.