Ce ?

Acum mulți ani, predând cursuri de leadership și management middle și top managerilor din cele mai mari companii din țară, m-am intrebat adesea: De ce multe dintre abilitățile, atitudinile și cunoștințele de care avem atât de multă nevoie la vârsta adultă, și care fac o mare diferență între mediocritate și excelență – în orice domeniu, nu sunt prezente în atât de mulți adulți? Cum se nasc ele? Cine e responsabil pentru asta, părinții, sau sistemul educational formal? Care sunt secretele din spatele unei stime de sine ridicate, responsabilității, știintei de a lua decizii, de a rezolva probleme, empatiei, gestionarii emoțiilor? Cercetările din domeniul leadershipului și parentingului și interacțiunea directă cu mii de top performeri și părinți m-au ajutat să răspund la aceste întrebări.

Te invit să explorăm împreună răspunsul la întrebarea: ce e diferit la un copil, față de un adult și cum pot, la orice vârstă, să dezvolt acele abilități care ajută la depașirea mediocrității, pe toate planurile?

Te invit să ne petrecem împreună 2 ore valoroase, amuzante și pline de „aha-uri”.

Cu cine?

Urania Cremene este mama unui băiețel de aproape 6 ani și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din Romania. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani. Majoritatea dintre ei sunt proprietari de companii, middle sau top manageri.

În ultimii 2 ani, Urania a organizat zeci de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 8.000 de părinți din toată țara.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodata, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Când?

Marți@incubator107 , 15 Martie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Participarea la atelier este 30 lei, dar ai 3 excepții de la regulă.

  1. COMBINATORUL: vino cu 2 prieteni care plătesc și plătiți fiecare 25 lei.
  2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
  3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here