UPC România organizează în perioada 26- 27 octombrie, în Bucuresti, maratonul de programare UPC Challenge. Competiția se adresează tuturor celor cu imaginație bogată, minți fascinante și mâini rapide. Este o chemare la luptă pentru toți dezvoltatorii, programatorii și designerii de aplicații pasionați de acest domeniu.

Dacă te decizi să accepți provocarea lansată de UPC, profită de tot ceea ce ți se pune la dispoziție să faci aplicații interesante și utile. Nimic nu-i interzis, nimic nu-i imposibil. Gândește-te cum ai face TV-ul mai util sau mai distractiv: API-uri care, folosite cu imaginație și cunoștințe bine aplicate, pot deschide o nouă lume a comunicării, jocurilor și entertainment-ului și WebSocket-uri care te ajută să interacționezi cu TV-ul și/sau telefonul.

Demonstrează de ce ești în stare: pune în aplicare cele mai inovative sau utile idei și transformă în realitate aplicațiile sau jocurile la care doar ai visat până acum. Concursul se desfășoară în echipă, așadar dacă ești interesat să participi, trebuie să vii cu alți doi-trei oameni în care ai încredere, cu care crezi că ai face echipă bună. Vă adunați la aceeași masă, unde lucrați la o idee de aplicație și aveți acces la un emulator al mediabox-ului UPC – aici testați aplicația sau jocul creat.

Maratonul durează 36 de ore,  timp în care UPC pune pe masă toată uneltele necesare. După ce juriul evaluează aplicațiile din punct de vedere concept, design, cod și execuție, sunt anunțați câștigătorii. UPC premiază cele mai bune echipe astfel:

  • Premiul 1: 5 000 Euro
  • Premiul 2: 3 000 Euro
  • Premiul 3: 1 500 Euro

Cei interesați să participe la UPC Challenge se pot înscrie pe platforma dedicată: upcthechallenge.ro. Tot aici găsești mai multe detalii despre locul de desfășurare și programul pentru cele două zile de concurs. Mult succes!

The-Challenge-KV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here