Untold sau bac? Ambele!

0
482

„Pe vremea mea” (ar zice tata), elevii știau de ce învață (prostii.. unii nici acum nu știu). Un job, o carieră sau dorința de a deveni cineva nu prindea viață dacă nu depuneai efortul de a acumula cât mai multe cunoștințe în școală. Lucrurile s-au schimbat însă, iar acum, „cine bacul trece, la Untold petrece!”

Cum? Exact așa! Untold, cel mai mare festival de muzică electronică din România, desfășoară și anul acesta campania „Bac de 10” prin care încurajează performanța în educație, în schimbul unei experiențe de neuitat.

Astfel, absolvenții care obțin nota 10 la BAC vor fi răsplătiți cu câte un abonament pentru cele patru zile la Untold, pe când cei care doar promovează examenul vor avea reduceri substanțiale (300 – 450 lei preț abonament). În acest sens, timpul este limitat, iar doritorii trebuie să se înscrie aici în intervalul 9 iunie – 8 iulie 2016.

Potrivit www.romaniatv.net, organizatorii explică acest lucru prin faptul că un tânăr dornic să trăiască această experiență nu are nevoie de bani, ci doar de motivație și de un 10 la examenul de bacalaureat.

Ediția anului trecut a numărat 81 de absolvenți cu nota 10 și alți peste 4500 au primit reduceri substanțiale, conform www.romaniatv.net.

Anul acesta, Untold va avea loc între 4 – 7 august la Cluj, iar pe scenă vor urca nume mari precum Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiesto, James Arthur, Kwabs și Lost Frequencies. Nu mai sta pe gânduri! Pune-te cu burta pe carte și prinde zecele care te trimite direct în atmosfera nebună din Transilvania! Cum să ratezi o ocazie ca asta?

Sursa foto: www.fanatik.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.