Deși mai este destul timp până în august, primele 5000 de bilete pentru cel mai așteptat festival Electronic Dance Music al verii au fost deja puse spre vânzare din octombrie 2015. Nu ați aflat încă de ce este atât de mare nebunia? Anul acesta festivalul UNTOLD îl va avea ca invitat pe Dj Tiesto, considerat unul dintre cei mai mari Dj din toate timpurile. Deci, motivele sunt mai mult decât întemeiate să cumpărați cât mai curând bilete pentru vara aceasta.

Ediția a doua UNTOLD Festival va avea loc în 4-7 august 2016, iar prețul biletelor va crește odată cu apropierea evenimentului. Costul unul abonament este de 222 lei, la care se adaugă taxele Eventim. Organizatorii estimează o creștere a traficului general pe perioada celor 4 zile de festival, așteptând aproximativ 70.000 de participanți în fiecare zi. Și dacă toate informațiile nu vă determină să vă grăbiți, vă mai spun că primele 10.000 de abonamente s-au vândut online în numai 34 de minute!!

Untold-2016

Alături de Dj Tiesto ,pe scenă vor mai urca încă 5 nume grele ale muzicii dance eletronice, astfel că a doua ediție a festivalului din acest an va depăși așteptările tuturor. Totodată, UNTOLD FEST este un festival ce adună anual cei mai bine cotați artiști din topurile muzicale internaționale.

Sursă foto: andreialbu.com, clujlife.com

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here