Untold 2017: Cu ce ne deplasăm până la Cluj?

0
409
Untold 2017: Cu ce ne deplasăm până la Cluj

Untold 2017: Cu ce ne deplasăm până la Cluj?

S-au vândut 11 000 de bilete în doar 3 minute, se pare că festivalul Untold se va bucura de un public generos în vara lui 2017. Organizatorii au anunțat deja perioada desfășurării Untold 2017, anume între 3 și 6 august. Pentru fericiții care vor lua parte la o experiență muzicală și la un show de neuitat, există o mică problemă. Transportul. Untold 2017: Cu ce ne deplasăm până la Cluj?

Putem opta pentru tren, avion, autocar, mașină proprie. Sunt destule posibilități, dar cum o alegem pe cea mai avantajoasă? Clar trebuie să ne gândim la timp și la bani: drumul să fie cât mai scurt și să coste cât mai puțin.

  • Dacă alegi să călătorești prin intermediul companiilor aeriene, poți zbura cu avioanele low – cost sau cu avioanele cu tarif mediu.

Prețul călătoriei: începe de la 39 lei în cazul companiilor low – cost și poate ajunge la 380 lei pentru companiile cu tarif mediu.

Durata călătoriei: Zborul reprezintă un avantaj uriaș în ceea ce privește timpul. Din București până la Cluj-Napoca se face mai puțin de o oră, astfel poți salva multe ore petrecute în trafic, ajungând mult mai rapid în locul dorit.

  • Dacă alegi să te deplasezi până la Cluj cu trenul, vei avea o surpriză plăcută. Începând cu date de 11 decembrie, compania de transport feroviar anunță intrarea în circulație a noi trenuri. Ele vor parcurge într-un timp mai scurt ruta București – Cluj.

Prețul călătoriei: Pentru vagon clasa a II-a normal, prețul va fi de 82,7 lei. Studenții vor plăti mai puțin, bineînțeles.

Durata călătoriei: Noile trenuri vor ajunge la Cluj în aproximativ 9 ore și 10 minute, adică durata călătoriei se va micșora cu 2 ore. Ceea ce e chiar super!

Untold 2017: Cu ce ne deplasăm până la Cluj?

  • Dacă optezi pentru autocar, vei face 9 ore pe drum, iar prețul va urca până la valoarea de 70 lei.
  • Dacă pleci spre Untold cu mașina proprie sunt multe avantaje. Durata călătoriei va fi de aproximativ 6 ore (dacă nu faci opriri pe drum), iar prețul diferă în funcție de banii plătiți pe benzină sau motorină.

Acum rămâne la latitudinea ta cum te vei deplasa până la Cluj. Important este să te distrezi maxim și să te bucuri de fiecare moment al festivalului.

Untold 2017: Păzea că vine avionul / trenul / autocarul / mașina!

Sursă informații: ziuadecj.realitatea.net

Surse poze: cluj.com și blog.tui-travelcenter.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.