Universitatea Alternativă invită tinerii care vor să construiască o lume mai bună în tabăra de vară CAMP 2016 – între 10 și 16 august, la Moieciu de Sus

0
94

Universitatea Alternativă, primul ONG din România care este în topul celor mai democratice organizații din lume, organizează între 10 și 16 august, la Moieciu de Sus, o tabără de 7 zile de învățare alternativă și experimentare personală – CAMP 2016, dedicată tinerilor care vor să construiască lucruri cu impact pozitiv în jurul lor.

În cadrul CAMP, participanții vor avea ocazia de a trăi și de a înțelege în profunzime șase valori: colaborare autentică, bunătate, joacă, învățare, libertate și curaj. Fiecare zi din tabără este dedicată uneia dintre aceste valori, prin diverse tipuri de experiențe de învățare.

Cele 6 valori, cele 12 tipuri de experiențe de învățare, cei peste 30 de profesioniști și comunitatea de peste 80 de tineri din CAMP, concentrează în 7 zile esența modelului educațional al Universității Alternative. Astfel, tinerii au ocazia să interacționeze cu un model alternativ de învățare care, începând de acum 8 ani, vrea să reinventeze educația din România punând la baza ei noi valori: autonomie și încredere în loc de control, diversitate și personalizare în locul standardizării, gândire critică în locul îndoctrinării.

CAMP-ul este în același timp și o tabără de transformare la nivel personal, fiecare participant având parte de o experiență personalizată în funcție de momentul în care se află în viața lui.

„Am plecat cu o determinare de a-mi pune lucrurile în ordine. Practic, în CAMP mi-am găsit curajul de a răscoli bagajul pe care îl purtam în spate, îngrămădit cu planuri, amintiri, greșeli, emoții, frici, hotărât să-mi fac ordine, să-l fac să se simtă mai ușor, apoi să-l iau din nou în spate pentru noi călătorii mai pline de viață. Cred că am plecat de fapt cu o atitudine mai bună de a fi sincer cu mine și de a fi mai atent la cine sunt și cine vreau să devin.” (participant CAMP 2015)

Taxa de participare în CAMP este de 350 euro și include participarea la toate experiențele de învățare, materialele necesare, acces la rețeaua de peste 30 de experți prezenți și la comunitatea de studenți alternativi, cazarea timp de 6 nopți la Pensiunea House of River și 3 mese pe zi. Transportul nu este inclus.

Înscrierile se fac până pe 31 iulie prin completarea formularului online: bit.ly/VinInCAMP. Tinerii care se înscriu până pe 17 iulie beneficiază de o reducere de 50 euro din taxa de participare.

Mai multe informații despre CAMP pot fi găsite pe pagina: http://universitateaalternativa.ro/camp-2016/ sau pe evenimentul de pe facebook.

Despre Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă este un mediu de învățare complementar universităților tradiționale, puternic conectat la mediul de afaceri, bazat pe practică, autonomie și colaborare, și care își propune să aibă impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.