sâmbătă, mai 21, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipUnited Way România se alătură mișcării Giving Tuesdayși își propune să strângă...

United Way România se alătură mișcării Giving Tuesdayși își propune să strângă 2000 de euro într-o zi

Giving Tuesday este o zi în care cu toții avem ceva de dăruit celor care au nevoie de sprijin: timp, bani, bunuri sau aptitudini.

Dacă în luna noiembrie avem zile dedicate cumpărăturilor deja consacrate – Black Friday și Cyber Monday -,avem și o zi a bunăvoinței. În care încurajăm generozitatea și implicarea socială, pentru a-i sprijini pe cei mai puțin norocoși. Aceasta este ideea de la care a pornit GivingTuesday, lansată în 2012, devenită, treptat, o mișcare internațională adoptată în peste 150 de țări.În România, GivingTuesday se sărbătorește din 2017.

GivingTuesday este marcată, de obicei, în ultima marți din luna noiembrie sau prima marți din luna decembrie.Anul acesta este pe 3 decembrie.

United Way România te provoacă! De Giving Tuesday, fă o faptă bună și ajută copiii din medii defavorizate să nu abandoneze școala.Abandonul școlar este o problemă a întregii societăți. Atunci când un copil sărac nu are haine și mâncare, nu are unde să își facă lecțiile și nici părinți care să îl poată ajuta, riscul de abandon școlar este imens.Pe 3 decembrie, de Giving Tuesday, ne-am propus să oferim unei clase de copii săraci haine groase, pentru a merge la școală. Vrem și putem, cu ajutorul celor mai generoși dintre voi, să strângem 2000 de euro, prin 1000 de SMS-uri a câte 2 euro fiecare.

Poți să faci și tu o faptă bună: marți, 3 decembrie, trimite VIITOR, prin SMS la 8844 și donează 2 euro, pentru ca un copil dezavantajat să poată merge la școală. Dacă primim 1000 de SMS-uri pe 3 decembrie, reușim să echipăm copiii dintr-o clasă întreagă cu haine groase de iarnă.

Marți, 3 decembrie, fii alături de noi, dă ceva înapoi comunității din care faci parte și îndeamnă-ți prietenii să facă la fel.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular