UNIFEST-CONCERT SMILEY

0
373

       Într-o perioadă tulbure marcată de alegeri şi proteste, nemulţumiri şi confuzie, mai sunt şi cei care ies în stradă să sărbătorească pur şi simplu..voluntariatul. Da, asta s-a întâmplat ieri în cadrul celui mai mare festival studenţesc din România numit UNIFEST. O mulţime de studenţi au mărşăluit de la Piaţa Romană înspre Universitate cu fel şi fel de pancarte, tricouri şi sloganuri pentru a demonstra cât de mândri sunt că fac parte dintr-o asociaţie studenţească.

      Parada i-a avut ca participanţi pe membrii asociaţiilor care fac parte din Uniunea Studenţilor din România şi anume:  Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti, Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Politice, Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică, Asociaţia Studenţilor Geografi, Asociaţia Studenţilor la  Afaceri şi Administraţie, Asociaţia Studenţilor Teologi Ortodocşi,  Asociaţia Studenţilor la Istorie „Dacia”, Asociaţia Studenţilor în Medicină Militară,  Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice, Societatea Studenţilor Voluntari, Asociaţia Studenţilor din Academia Tehnică Militară şi Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti.

      Am văzut baloane colorate, feţe pictate în culorile asociaţiei, steaguri, pancarte cu „Nu am ieşit să protestăm, am ieşit să celebrăm” şi sloganuri ca „Studenţie, glorie, noi facem istorie!” sau „Chiar dacă puţini suntem, să strigăm şi noi putem. Noi toţi în ASSP suntem o familie!” şi „De la munte pân’ la mare, Geografia e cea mai tare!” au răsunat în tot oraşul Bucureşti.

      Organizată de Uniunea Studenţilor din România, parada a avut ca scop sărbătorirea voluntariatului, dar şi ca un strigăt pentru importanţa educaţiei non- formale în dezvoltarea personală şi profesională.

      UniFEST se strigă în toată România şi se va striga şi luni la concertul gratuit cu Smiley din Berăria H. Invitaţiile vă aşteaptă în sediul Uniunii Studenţilor din România de pe strada Calea Plevnei nr. 61.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.