luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăUnifest 2018 își deschide porțile la începutul lunii noiembrie

Unifest 2018 își deschide porțile la începutul lunii noiembrie

Cel mai important festival studențesc din România, Unifest, își va deschide porțile pe 2 noiembrie. Cea de-a 17-a sa ediție, cunoscută și ca Unifest 2018, va sta sub semnul a două aspecte. Primul va fi cel al „tradițiilor”, iar al doilea cel al Centenarului, în jurul căruia va fi conturat.

Ce evenimente vor reveni la Unifest 2018?

  • Tradițiile

Printre evenimentele tradiționale ale Unifest care vor reveni și în 2018 se numără Parada Asociațiilor, Seara de Film și Seara de Stand-Up. Nu vor fi însă neglijate nici Campionatul de Fotbal, nici Noaptea Albă a Teatrului Studențesc și nici Crosul studențesc.

  • Training-uri și workshop-uri

Nu vor lipsi însă nici training-urile, nici workshop-urile. Printre domeniile care vor fi abordate la training-urile de la Unifest se numără public speaking, teamwork, time management și project management. Workshop-urile se vor concentra asupra acordării primului ajutor.

De ce beneficii vor avea parte studenții?

Studenții care doresc să participe la Unifest 2018 vor putea avea acces gratuit la muzee din București în timpul festivalului. De asemenea, ei vor mai putea beneficia și de invitații gratuite la teatru și la operă. Acestea vor putea fi ridicate cu legitimația de student de la sediul Uniunii Studenților din România, în fiecare zi a evenimentului, între orele 16:00 și 19:00.

Unde îi vor putea duce avantajele pe tineri?

La instituții de cultură precum Muzeul Naţional de Istorie, Muzeul Național de Artă, Muzeul Național al Aviației Române, Muzeul Național al Satului, Muzeul Național de Geologie și Grădina Botanică din București.

Printre teatrele la care vor putea merge studenții în perioada 2-12 noiembrie se numără Teatrul Național, Teatrul Nottara sau Teatrul Evreiesc de Stat.

Ce alte centre universitare vor mai participa la festival?

Printre orașele care vor mai lua parte la cea de-a 17-a ediție a evenimentului se numără Arad, Craiova, Oradea, Târgu Mureș, Suceava sau Sibiu. Nu sunt uitate nici mari centre universitare precum Timișoara, Iași sau Cluj-Napoca.

Programele aferente localităților participante pot fi găsite în versiune completă pe site-ul unifest.ro .

sursă foto: https://www.facebook.com/UniuneaStudentilordinRomania/

Catalina Murea
Prefer să las scrisul să comunice în locul meu. În general nu îmi place să vorbesc despre mine, deoarece consider că interesele mele pot părea mult mai fascinante.
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular