UniFEST 2016

0
582
UniFEST2016USR-UniuneaStudențilorDinRomânia-IQool-București-AsociațiaTinerilorBucureșteni

UniFEST – Festivalul Studenților din România

UniFEST ajunge anul acesta la cea de-a XV-a ediție!

UniFEST2016USRUniuneaStudentilordinRomania

Uniunea Studenților din România (USR) este cea care organizează și în 2016 cel mai mare festival cultural studențesc din România – UniFEST. Încă din 2001, deviza UniFEST este „distracție gratis, nu degeaba” și organizatorii îl onorează an de an.

Azi, conferința de presă a deschis ușile tuturor reprezentanților de instituții care au acceptat invitația UniFEST!

UniFEST2016USR

Alături de aceștia au fost (de la stânga spre dreapta) – Radu Petrariu, președinte al Forumului Tinerilor din România; Ştefan Săndulache, Directorul Direcției pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti; Andrei Popescu, Secretar de Stat Ministerul Tineretului şi Sportului; Nicoleta Moldovan, delegat al Ministerului Educației Naționale şi Cercetării Ştiințifice; Alin Grigore, președintele Uniunii Studenților din România; Monica Puşcău, Directorul Complexului Cultural Sportiv Studențesc Tei; Doru Iamandi, Directorul Casei de Cultură Bucureşti; Cătălin Bârsan, Centrul de proiecte Educaționale şi Sportive. Toți aceștia și-au arătat dorința de a susține în continuare acest festival studențesc.

Tot în cadrul conferinței de azi, Alin Grigore, președintele USR, a oferit un interviu live pentru pagina de Facebook IQool. Accesați interviul integral AICI.

UniFEST2016

În perioada 4-14 noiembrie, toți studenții din România au ocazia de a participa la diferite activități culturale, educaționale, de divertisment sau sportive.

De asemenea, ei vor avea acces gratuit la teatrele și muzeele din București, iar biletele pot fi luate de pe 4 până pe 13 noiembrie, între orele 16:00-19:00, de la sediul Uniunii Studenților din România (Calea Plevnei, Nr. 61, Camera 9-10).

Iată aici PROGRAMUL UniFEST!

Foto: Raluca Gavrilă, Andreea Staicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.