Ştiu că acum singura grijă pe care majoritatea dintre noi o are e să luăm examenele facultăţii vieţii şi cât mai repede, dacă s-ar putea.  Abia mai ieşim din casă şi suntem invidioşi când mai vedem şi o zi cu soare, perfectă de o plimbare sau de făcut nişte sport. Suntem presaţi de timp şi abia aşteptăm să dăm o fugă în lume când se va termina purgatoriul. Ei bine, eu vreau să fiu îngerul de la capătul tunelului care să vă înveţe cum să scoateţi roadele din timpul liber care urmează. M-am gândit la cinci lucruri pe care oricine ar fi dornic să le facă pentru a elimina stresul.

1. Binemeritata excursie la munte. Predeal, Poiana Braşov, Sinaia sunt locaţiile ideale de a arde nişte stres şi calorii. Ce e mai bine decât o gură de aer proaspăt, înconjurat de prieteni sau familie, o pârtie proaspăt nivelată de norocoşii de dinainte, o porţie din cele mai bune bucate şi un mozol pe măsură? Dar aveţi grijă la temperaturile de afară şi nu vă lăsaţi înşelaţi de soarele cu dinţi.

2. Dacă sunteţi în căutare de noi aventuri şi v-aţi săturat să mergeţi în aceleaşi locuri din România, atunci vă pot recomanda să căutaţi diverse excursii în străinătate, pentru că anul acesta orice e posibil, iar ofertele încep să apară din plin. Una dintre ele o puteţi accesa chiar aici: Circuite 2015 Viena. Chiar dacă excursia este în aprilie, nu e niciodată prea târziu, şi fiind şi studenţi, avem nevoie să punem bani deoparte din timp pentru a ne bucura de ea din plin. Viena, Bratislava, Budapesta, Cotul Dunării şi un preţ de până la 200 euro sună interesant, nu?

Untitled

3. Scoateţi-vă iubita sau iubitul în oraş, la un film, plimbare sau chiar o cină romantică. Pentru cei care nu au, păi apucaţi-vă de treabă şi cu puţin noroc sigur veţi face rost de o întâlnire pentru a doua zi. În articolul anterior, v-am prezentat o listă cu aplicaţii care vă pot fi de ajutor şi pe care le puteţi regăsi aici. Ce pot să zic mai mult decât: Succes!

images

4. E momentul potrivit pentru un abonament la sală, spa sau coafor. Dedică-ţi timp şi răsfaţă-ţi corpul care a avut cel mai mult de suferit de la stat în casă şi atâtea cursuri de învăţat. O minte sănătoasă, într-un corp sănătos, plus un nou look care să facă toţi banii. Avem nevoie de un nou început pentru a întâmpina cu forţe proaspete semestrul următor.

rasfat-felin_1229b407202739

5. Ieşi în club şi bea shot-uri în cinstea exemenelor, câte două pentru cel luat şi unul de consolare pentru restanţă. Glumesc, desigur. E bine să bem, dar nici să întrecem măsura, pentru a nu regreta excesul tot restul zilelor de vacanţă. Mai bine limitat, ca să o putem lua de la capăt şi a doua zi.

shots