luni, februarie 26, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipUnde mergem de Valentine's Day?

Unde mergem de Valentine’s Day?

De câţiva ani, românul s-a încăpăţânat să fure orice tradiţie de la americani, iar Valentine’s Day este cap de listă când vine vorba de aşa ceva. Ce-i drept, adolescenţii sunt cei care acordă cea mai mare importanţă acestei zile şi ar fi păcat dacă nu ar şti unde să petreacă pe 14 februarie.

Pentru iubitorii de muzică, am câteva sugestii de oferit, deoarece sâmbătă se anunţă a fi o zi încărcată de concerte.

Romanticii incurabili pot merge în Bamboo, la un concert Holograf. Trupa va concerta la miezul nopţii, iar intrarea va fi 30 de lei. Dacă aveţi gânduri serioase pentru această zi, cum ar fi o cerere în căsătorie, cred că acest concert ar fi ocazia perfectă.

Pentru cei care nu ştiau, trupa Firma a revenit în forţă pe piaţa muzicală şi îşi va lansa un nou videoclip în Control Club. Cel mai bun lucru este acela că intrarea va fi liberă şi cine ştie… poate băieţii vor şi cânta ceva, în fond au lansat anul trecut un nou album.

Iar dacă doriţi să vă distraţi pe ritmuri de rap, trupa Swollen Members vine pentru prima dată în România, în club Colectiv. Băieţii au cântat în deschiderea celor de la The Black Eyed Peas şi au avut colaborări cu Nelly Furtado şi Everlast. Preţul biletului ar fi cam ridicat pentru buzunarele tinerilor, mai exact 60 de lei la intrare. Însă dacă vă grăbiţi puteţi să îl achiziţionaţi online cu 40 de lei, până sâmbătă.

Iubitorii de teatru, pot merge la premiera piesei Studii despre iubire, care va avea loc la Teatrul de pe Lipscani, de la ora 19:00.  Preţul unui bilet este de 35 de lei.

large_anonimul-venetian

De asemenea fetele care încă nu şi-au găsit jumătatea pot merge la Teatrul Naţional pentru a urmări piesa Cinci femei de tranziţie, în care cinci actriţe remarcabile ne vor descoperi cu har, haz şi sensibilitate, tipologia feminină de ieri, de azi şi de mâine: femeia de tranziţie. Tot la TNB, puteţi vedea şi drama romantică Anonimul Veneţian cu Ilinca Goia şi Ioan Andrei Ionescu. Preţul biletelor la TNB este de 20 de lei pentru studenţi.

Iar când vine vorba de filme... 50 Shades of Grey este cap de listă. Mult aşteptatul film va avea premiera pe 13 februarie, însă dacă aş fi în locul vostru, aş aştepta să îl văd pe 14.  Iar dacă vă întrebaţi cât costă un bilet, ei bine preţul pentru studenţi este în jur de 15 lei.

o-FIFTY-SHADES-facebook

PS: Nu uitaţi de party-ul 50 Shades of Teddy Bear de la Palatul Camerei de Comerţ! Trei scene, trei artişti internaţionali şi şapte artişti români – toate într-o singură seară. Intrarea se face pe bază de bilet, al cărui de preţ este 30 de lei.

Miruna Andreea Haican
Miruna Andreea Haicanhttp://www.iqool.ro
Îmi place să privesc, să ascult şi să cunosc oamenii, la fel de mult cum îmi place să scriu despre ei sau să îi desenez. În schimb, în cazul meu prefer să păstrez o aură de mister... vreau să fiu descoperită prin ceea ce creez, şi nu prin ceea ce spun despre persoana mea.
RELATED ARTICLES

Most Popular