joi, mai 30, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăUnde ieșim la teatru?

Unde ieșim la teatru?

La finalul lunii decembrie, a anului 2017, Teatrul Coquette vă invită la următoarele spectacole:

POVESTE DE CRĂCIUN

„Poveste de Crăciun”, spectacolul dedicat sezonului de iarnă la Teatrul Coquette, este inspirat din nuvela „Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele.

În Ajunul Crăciunului, morocănoasa și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi  nepoței, Billy și Lilly care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să cheltuiască, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii.

Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității.

O poveste clasică, spusă cu umor și veselie, pentru întreaga familie.

Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Gabriela Niță

Scenografia: Daniel Divrician

 

COLONELUL ȘI PĂSĂRILE de Hristo Boytchev

În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar și să se înroleze în propria lor armată. Un fel de „M.A.S.H” cu accente balcanice.

Oare cum se prezintă patru nebuni la o primă instrucție militară? Un șir de coincidențe pune în mișcare mica trupă de nebuni, care acum joacă un joc cu reguli pe care le pot respecta, prin urmare nu mai sunt considerați nebuni. Colonelul împreună cu mica lui divizie de luptă formată dintr-o nebună cu dublă personalitate (una dintre cele două personalități fiind sergent), una care suferă de delir mistic și una care se crede extrem de mică, hotărăște să-și ia destinul în mâini și să plece la Strasbourg ca să devină detașament ONU.

Spectacolul a fost laureat la Festivalul International de Teatru NOVA DRAMA din Shumen, Bulgaria cu premiul pentru Cel Mai Bun Spectacol Străin și a participat la Festivalul Internațional Bharat Rang Mahotsav din India.

Distributie: Ruxandra Balasu, Cristian Dumitru, Celina Nitu, Alexandra Gabriela Nita și Iulia Carnaru

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonta

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumpărate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, BiletFan, Blt.ro, Mystage, Bilete.ro și EventBook sau de la Casa de Bilete BILETFAN de la statia de Metrou Unirii.

De asemenea, se pot face rezervări la numărul de telefon 0754 990 017 sau pe adresa de email rezervari@teatrulcoquette.ro.

Acesta este programul:

– Sâmbătă 23 decembrie la ora 11.00 și la ora 13.00 – Poveste de Crăciun

– Duminica 24 decembrie la ora 11.00 și la ora 16.30 – Poveste de Crăciun

– Miercuri 27 decembrie la ora 11.00 – Poveste de Crăciun

– Miercuri 27 decembrie la ora 19.30 – Colonelul și Păsările

RELATED ARTICLES

Most Popular