joi, mai 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăUna notte de cultura italiana

Una notte de cultura italiana

Ciao a tutti!!! Iată că în sfârșit putem adăuga pe lista nopților culturale ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine Noaptea Culturală Italiană! Și pentru că aceștia vor ca această noapte să iasă perfect, precum cea mai bună pizza din Napoli, s-au gândit mult la rețeta ideală. Așa că, la puțină cultură, au adăugat o lingură de entuziasm și o cană de energie. După aceea, au frământat aluatul, l-au pus în cuptor și au presărat pe el multă distracție și curiozitate, iar rezultatul s-a dovedit a fi: Mamma Mia!!!

Pe data de 25 martie, ora 20.30, asezonarea va începe cu diferite prezentări ale culturii italieneşti. Degustarea se va face prin vizionarea unor filme sau prin alte activități distractive și un bufet meraviglioso, la care se poate adăuga un strop de fericire culinară. Vor adăuga workshop-urile, în care curioșii sau cunoscătorii pot învăța mai multe despre cultura, limba și obiceiurile italienești. Dacă după atât de multă distracție și voie bună doriți să mai stați, ASLS vă invită să rămâneți până la ora 5.00 dimineața, pentru că abia atunci se încheie programul.

Deși toate astea nu se vor întâmpla sub cerul înstelat din Napoli, ASLS va încerca să recreeze atmosfera de acolo cât se poate de bine la sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine de pe strada Pitar Moș. Cu ajutorul Institutului Italian de Cultură Vito Grasso și al celor implicați în acest proiect, vor aduce Italia cât mai aproape de voi încât veți simți încă de la intrare gustul de pasta e gelato. Nu uitați să vă puneți în bagaj dinamismul, dorința de cunoaștere și pasiunea. ASLS vă așteaptă în micuța lor Italie!!!

RELATED ARTICLES

Most Popular