duminică, aprilie 14, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleUn zvon fals despre noul update WhatsApp face înconjurul Internetului

Un zvon fals despre noul update WhatsApp face înconjurul Internetului

Un zvon fals despre noul update WhatsApp face înconjurul Internetului

Recent, o știre despre un presupus update WhatsApp a circulat pe Internet. Zvonul s-a răspândit după ce o pagină i-a atribuit lui Jan Koum, inventatorul WhatsApp, o declarație falsă. Apelul la autoritatea lui Koum i-a păcălit pe mulți utilizatori, unii dintre ei începând chiar să se revolte.

Update WhatsApp fals

Conform acestor informații eronate, aplicației urma să i se adauge o inovație asemănătoare Snapchat-ului. Este vorba de o opțiune care ar fi notificat utilizatorii atunci când interlocutorii lor ar fi făcut o captură a conversației.

Din cauza diferențelor dintre cele două formate, e ușor să realizăm că WhatsApp nu are nevoie de această facilitate. Mai mult decât atât, mulți oameni au văzut această măsură drept o încălcare a intimității. În contrast, pe Snapchat utilizatorii consimt la faptul că ceea ce postează este public.

WhatsApp este și va rămâne, cel puțin pentru moment, o platformă de comunicare privată, care nu trebuie să interfereze cu modul în care utilizatorii își poartă conversațiile.

Adevăratul update WhatsApp

Vestea bună este că WhatsApp chiar va fi îmbunătățit:

  1. Printre update-urile reale, cel mai uimitor este capacitatea de a șterge sau modifica mesaje deja trimise. Singura condiție este ca mesajul să nu fi fost deja citit de cealaltă persoană. Însă, atâta timp cât el nu a fost văzut, încă se poate modifica sau șterge, scutind utilizatorii de multe situații jenante.
  2. Live Location Tracking – această funcție, care susține punctualitatea, îți permite să urmărești locația membrilor din grupul tău în timp real.
  3. Încă ai nevoie de o conexiune la Internet pentru a utiliza aplicația. Totuși, acum poți scrie mesajele pe care nu vrei să uiți să le trimiți, iar ele vor fi expediate automat atunci când te vei reconecta la Internet.
  4. Limita de 10 imagini sau videoclipuri care se pot trimite simultan a fost extinsă la 30.

update whatsapp

Ne bucurăm să îi vedem pe cei de la WhatsApp dezvoltându-se, însă vrem să le amintim tuturor cititorilor că media este un teritoriu nesigur. Vă sfătuim să vă documentați mai atent înainte să vă încredeți într-o informație.

Sursă foto: yoda.ro

Anca Andreea Pavel
Anca Andreea Pavel
Am sfidat orice clișeu și am ajuns pană la final să fiu originală și unică, sau cel puțin așa îmi place să cred. Da' prietenii mei zic că-s relativ de treabă.
RELATED ARTICLES

Most Popular