Un weekend de NOIEMBRIE @Zazen și Street Food în Cluj-Napoca

0
104
street food noiembrie zazen cluj napoca

După ce în luna octombrie au organizat, împreună cu Street Food, o ediție a Târgului de produse alimentare, Zazen revine și în luna noiembrie cu un eveniment pentru cei care-și doresc să-și petreacă un weekend în aer liber, NOIEMBRIE @Zazen.

Evenimentul NOIEMBRIE @Zazen va avea loc în Cluj-Napoca, pe strada Frasinului 41, între 19 și 21 noiembrie. Organizatorii promit o atmosferă de toamna care trebuie sărbătorită, cu produse locale, street food, porumb copt și alte mâncăruri specifice acestei perioade.Pe lângă bunătăți, participanții se pot bucura de muzica oferită de Călin Câmpean, Men-D și Socol – The Socolled DJ.

Street Food de toamnă

Pentru gurmanzi, Papa bun, Pokka, Asalt, El nino, Buddy Food Truck, Burgatoriu, Delice Waffle, Gourmet Street Food, Indivan, Meat Busters, Papa la Sani și Nod Verde vin cu opțiuni de mâncat pe săturate. Nu vor lipsi nici băuturile aduse de Casa de vinuri Zaig, Prosseco Van și Tohani România. De asemenea, cei de la Narcoffee vor fi prezenți pentru iubitorii de cafea.

Programul târgului de produse este, pentru 19 noiembrie, între orele 14:00 și 21:00, iar pentru 20-21 noiembrie este între orele 12:00-21:00.

Accesul la eveniment se face conform normelor legale aflate în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV2, iar purtarea măștii este obligatorie.