miercuri, aprilie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipUn tur al cafenelelor din jurul lumii

Un tur al cafenelelor din jurul lumii

Avem momente când ne-am dori să ne lăsăm purtați de gânduri în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, să ne pierdem pentru câteva minute alături de persoanele apropiate și să ne lăsăm captivi celor mai frumoase locuri, care ne depășesc imaginația. Stăm într-un loc confortabil, muzica e relaxantă, iar aromele învolburate ne dau peste cap până și cel din urmă moment de raționament. Ne lăsăm pradă armoniei și simțurilor, incapabili să mai ieșim din lumea noastră perfectă.

Avem momente când ne-am dori să ne lăsăm purtați de gânduri în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, să ne pierdem pentru câteva minute alături de persoanele apropiate și să ne lăsăm captivi celor mai frumoase locuri, care ne depășesc imaginația. Stăm într-un loc confortabil, muzica e relaxantă, iar aromele învolburate ne dau peste cap până și cel din urmă moment de raționament.  Ne lăsăm pradă armoniei și simțurilor, incapabili să mai ieșim din lumea noastră perfectă. Haideți să ne lăsăm purtați de val în cele mai nebănuite și fermecătoare locuri pe care le-am putea întâlni în turul nostru din jurul lumii.

1. Dreamy Camera Cafe din Yangpyeong, Coreea de Sud. Un peisaj plăcut și o idee ieșită din comun. Îmi place să-mi imaginez cum acest loc se umple de oameni frumoși, iar mirosul de cafea zguduie boxele și incită atmosfera. Anotimpurile par a fi un accesoriu care oferă ținutei aspectul ideal pentru un loc de vis. Dacă v-am trezit interesul, găsiți mai multe detalii chiar pe pagina lor de Facebook.

2. Blue Bottle Caffee, San Francisco. Dintotdeauna mi-a plăcut chimia și priveam fascinată în copilărie Laboratorul lui Dexter pentru a vedea ce invenții năstrușnice mai pune la cale cel mai deștept copil. Ei bine, cafeneaua noastră nu e chiar ideală, ca laboratorul lui, dar nici nu e prea departe. Ce pot să zic decât că aș adora să lucrez într-un astfel de loc, în care să întâlnesc zilnic zeci de oameni și să-i fascinez cu dexteritatea mea. Mai multe detalii aici.

3. The Art of CoffeeDublin. Nici nu credeam că există un loc mai primitor și călduros ca acesta. Simpla priveliște spre Grand Canal îl face un loc romantic, perfect pentru o întâlnire reușită de Valentine’s Day. Nu ați avea cum să dați greș niciodată în ochii iubitei.

4. Barney’s Coffeeshop, Amsterdam. Locul ideal pentru unii, ar merita o încercare pentru alții și iadul pe pământ ar spune restul. Dacă nu știi unde să ieși ca să ai un moment de relaxare cu gașca, dă o tură până la prietenul Barney și încearcă un Blue Cheese sau Fanherine Dream. ,,The hash and weed is out of this world” susține unul din marii iubitori ai acestui loc.

5. Rosetta Roastery din Cape Town, Africa de Sud. Rețeta pare simplă: punem niște apă în ghiveciul cu cafea măcinată și iese aroma perfectă. Mi-ar plăcea să găsesc la Cărturești, printre aromele de ceai cu ambalaj aproximativ asemănător, și câteva pachete din cafeaua minune. Frumos mod de a sărbători sfârșitul de sesiune și de a ne trezi la realitate din îndelungata noastră călătorie în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, nu?

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular