Proiectul caritabil ”Un Student, O Jucărie, Un Copil Fericit”, ajuns la a XI-a ediție, reprezintă o tradiție în rândul evenimentelor organizate de Liga Studenților de la Geografie și Geologie.

Acest ansamblu de activități are ca principal scop ajutarea copiilor din comunele defavorizate, copii ce provin din familii aflate într-o situație financiară precară. Activitățile din cadrul acestui proiect se desfășoară în perioada noiembrie-decembrie, urmând ca la finele lunii decembrie să aibă loc deplasarea voluntarilor LSGG, în comuna aleasă pentru a oferi copiilor pachețele cu dulciuri, hăinuțe și jucării.

Anul acesta, ”caravana LSGG a Moșului” va ajuta cca. 200 copii din comuna Românești. Deplasarea în comună va avea loc pe data de 21 decembrie. Printre activitățile desfășurate în vederea strângerii de fonduri din donații, au avut loc: Seri de film(cu intrare pe bază de donație), Petreceri (ST. Nicholas Party – intrare pe bază de donație), strângere de fonduri prin căminele studențești din campusurile ”Titu Maiorescu”, ”Codrescu” și ”Târgușor-Copou”, Training ”Atitudine, conștientizare și schimbarea atitudinii”, Workshop de dans.

Până la finalul proiectului vor mai avea loc următoarele evenimente: Seară de GEOfolk, LSGG colindă, Seară de Boarding Games.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here