Se apropie cu pași repezi cel mai așteptat eveniment al Universității Hyperion din această toamnă: Balul Bobocilor, ediția 2013. În seara de 26 noiembrie va predomina spectacolul, buna dispoziție, frumusețea și carisma. Nu va lipsi nici competiția! 8 fete, una mai frumoasă ca cealaltă, vor încerca să demonstreze că fiecare merită titlul de Miss Boboc U.H. 2013. Nici băieții nu se vor lăsa mai prejos. Cei 8 flăcăi, aleși pe sprânceană, vor face tot ce le va sta în puteri astfel încât să impresioneze juriul, iar pe parcursul celor trei probe se vor „lupta” pentru titlul de Mister Boboc U.H. 2013 sau mai simplu de atât: cel mai frumos băiat din această generație de studenți ai Universității Hyperion.

1394905_682634935088112_1522136426_nDincolo de fete și băieți frumoși, toți cei prezenți la evenimentul din Clubul Player se vor bucura de muzică, dans, teatru și show din plin. „SuperChill”, o trupă lansată recent pe piața muzicală din România, va deschide Balul Bobocilor cu un spectacol inedit. Membrii formației promit să îi surprindă pe cei prezenți la bal cu… multă muzică, culoare și energie.

În ordinea prezentărilor, pe scena Balului Bobocilor va urca și Cosmin Corniciîmpreună cu 6 membri ai trupei de teatru „Arthesium”. Aceștia ne vor suprinde cu un moment de carnaval cu totul și cu totul special.

Deși pasionată de jurnalism, Gia Tudoran nu a lăsat deoparte în timpul facultății o altă mare pasiune de-a ei: muzica. Energică din fire, și-a luat un nume de scenă care o reprezintă: EnerGIA 

Cel mai așteptată prezență a serii va fi fără doar și poate ANTONIA, care este și special guest-ul acestui bal. La ora 23.30 frumoasa cântăreață de 24 de ani vă va încânta pe toți cei prezenți cu hit-urile „Morena””Marrionette”„Jameia”„Marabou”,„Hurricane”, dar și cu alte piese de succes interpretate 100% LIVE.

Ce credeți că iese atunci când se întâlnește un american cu un… manelist? Va spunem noi: o atmosferă de zile mari. Așa că nu trebuie să îi ratați pe 26 noiembrie peAmericanu’ și Manelistu’, personaje interpretate de Ștefan Nistor și Florin Frățilă, membri ai trupei „În Culise”.

Dacă v-ați uitat la show-ul de talente „Românii au talent” cu siguranță i-ați văzut pe cei de la Blockbuster Crew. Printre aceștia se remarca și Ștefan Ungureanu, absolvent de Jurnalism la Hyperion, care este acum membru al trupei de dans „The Fusion”.

Acest eveniment este recomandat de UTV 🙂 Vă așteptăm!