București, 26 iulie 2018 bigstep®, singura rețea specializată în încălțăminte pentru copii din România, deschide al cincilea magazin în Băneasa Shopping City. Oferta magazinelor bigstep® include o gamă variată de peste 450 de modele de pantofi pentru fiecare sezon, de la primul pas al copilului, până la adolescență.

Confecționată din materiale de cea mai bună calitate, încălțămintea din magazinele bigstep® are un design atractiv atât pentru copii, cât și pentru părinți. În prezent, bigstep® are cinci magazine în România, fiind unicul importator pentru mărci precum: Pablosky, Biomecanics, Ricosta, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada sau Igor. În portofoliul brandurilor comercializate de bigstep® se află și Geox, UGG, Converse, Crocs, Sketchers, Robees și Cienta.

“Când s-a născut fiul meu, am luat contact cu o lume complet nouă. Ca orice părinte, m-am lovit de diverse probleme, de incertitudini și nelămuriri. În încercarea de a mă informa cât mai mult despre meseria de a fi părinte, citind o revistă de parenting americană, am aflat că există companii specializate în producerea de încălțăminte pentru copii.

Astfel, am identificat o nevoie neacoperită încă pe piața din România. Am ales cele mai reprezentative mărci și am făcut o selecție riguroasă de produse care să acopere toate nevoile unui părinte.

Noul magazin din Băneasa Shopping City este primul pe care îl deschidem în urma procesului de rebranding și ne dorim ca în următorii doi ani să ne dezvoltăm atât pe piața din România, cât și pe piețele internaționale”, a declarat Petrișor Vaida, fondator bigstep®.

Creșterea și dezvoltarea sănătoasă a picioarelor copiilor este direct influențată de încălțămintea adecvată. Pantoful potrivit trebuie să fie ușor și flexibil, confecționat din materiale cat mai naturale, tocmai de aceea bigstep® pune accentul pe calitatea produselor pe care le oferă.

Pentru mai multe detalii despre varietatea încălțămintei bigstep®, vizitați pagina de Facebook și  site-ul www.bigstep.ro.

Comentarii

comentarii