Vara anului 2015 se anunţă a fi mai bogată în eveniemente! De această dată, se deschide cortina celui mai mare festival de rock şi metal al anului, organizat pentru prima dată în România, după standarde internaţionale.

Când şi unde ? I AM THE ROCKER se va desfăşura în weekend-ul 4-5  iulie 2015, la Romexpo.

Pe cine ascultăm?  Phoenix Entertainment ne promite muzică bună, aici amintind de legendara trupă Soulfly, ce va performa în prima zi a festivalului. În acest moment, după o experienţă de aproape 20 de ani în muzică, trupa se pregăteşte de lansarea celui de-al zecelea album, ,,Archangel’’, plin de mesaje puternice despre spiritualitate şi război, trupa reuşind să impresioneze cu fiecare reprezentaţie live.

De asemenea, I AM THE ROCKER ne aduce alte două trupe, în premieră, în România. Black Star Riders (The New Thin Lizzy), o legendă a rock-ului care a inspirat prin sunet şi atitudine generaţii de alte trupe rock, printre care amintim Metalllica, cu al său cover ,,Whiskey in the Jar’’, piesă ce aparţine trupei The New Thin Lizzy. Totodată, pe lângă piese consacrate, Black Star Riders va interpreta şi altele aparţinând celor două albume lansate până acum: “All Hell Breaks Loose”, “Killer Instinct”.

O altă trupă pe care Phoenix Entertainment o aduce în premieră în România este Carcass, fondatoarea unor noi subgenuri muzicale, grindcore şi melodic death metal, primind aprecieri pozitive din partea  publicului şi a criticilor de muzică.

Festivalul I AM THE ROCKER cuprinde nume importante în istoria muzicii rock, printre care mai amintim: Dream Theatre- care celebrează la Bucureşti 30 de ani în industria muzicală a muzicii rock, Terrana band, Odd Crew şi multe altele. Pe lângă trupele internaţionale, pasionaţii  de gen pot asculta şi formaţii româneşti, precum: Celelalte Cuvinte, White Walls, Days of Confusion etc.

Ce ne mai promit organizatorii? Fanii au la dispoziţie şi alte activităţi: campionatul de bere,  cel mai bun tatuaj, cel mai bine îmbrăcat rocker, concursuri de chitară în aer liber, bungee jumping pe deasupra publicului, apă gratuită pentru toţi fanii însetaţi după distracţie, mult hardcore şi competiţii. De asemenea, la meniul pregătit de organizatori pentru fanii muzicii rock, se mai adaugă parcare specială pentru motociclete, zonă  special amenajată pentru camping pe parcursul celor două zile de festival, expoziţie de tatuaje şi altele.

Cum facem rost de bilete? Ei bine, acestea sunt disponibile sub formă de abonament şi pot fi achiziţionate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti. Există şi un preţ promoţional pentru cei care se numără printre norocoşii deţinători ale primelor 1000 de abonamente. Astfel, preţul promoţional este 195 de lei, până la epuizarea primelor bilete, după care putem achiziţiona abonamentele la 220 de lei, iar în ziua evenimentului, 250 de lei.

Pentru mai multe detalii legate de agenda evenimentului, dar şi pentru a fi la curent cu ce se mai întâmplă nou, legat de Phoenix Entertainment, puteţi accesa direct site-ul lor: http://phoenixentertainment.ro/,  la fel şi pagina de facebook a organizatorilor: https://www.facebook.com/Phoenix.Entertainment

Sursă foto: metalhead.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here