comedie romantică
Sursă foto: Netflix România

Ah, comediile romantice. De câte ori nu v-ați regăsit uitându-vă la un film cu doi îndrăgostiți care trec prin fel și fel de situații, dar care la sfârșit ajung tot unul în brațele celuilalt? Ne place o comedie romantică? Da. Este ea plină de clișee? Da. Suntem conștienți de asta? Da, dar nu ne pasă.

Ei bine, lui Natlie (Rebel Wilson) îi pasă de aceste clișee și urăște din tot sufeltul comediile romantice. Urăște că bărbații sunt mereu puternici și bogați în filme, urăște că într-o comedie romantică protagonista probează multe haine fără nici un motiv, urăște că majoritatea fetelor din comediile romantice au un cel mai bun prieten gay, care nu are nimic altceva de făcut decât să stea în preajma lor și să le ajute să-și cucerească marea iubire. Nu poate înțelege nici de ce în fiecare comedie romantică personajul principal are un rival de moarte.

De fapt, Natalie a stat departe de romantism și de relații de iubire toată viața ei. Nu crede în finaluri fericite și este o pesimistă convinsă. Nu are încredere în ea, i se pare că nimeni nu o ia în serios și destinul face ca întotdeauna să i se întâmple ceva rău.

Într-o seara este jefuită și se lovește la cap. Eroina nostră se trezește într-un spital. Ceva nu este în regulă. Nu o doare nimic, se simte mai bine ca niciodată, este machiată și perfect coafată. Până și doctorul este prea frumos ca să fie adevărat!

Toți îi fac complimente, toți sunt amabili și veseli. Și New York-ul „a înflorit” și a devenit peste noapte curat și primitor.

Când iese din spital, dă nas în nas cu un client de la birou care mai devreme nici nu o observase. Acum, o consideră mai frumoasă decât orice altă femeie. Prietena ei cea mai bună devine peste noapte rivala ei, apartamentul ei se transformă într-un unul spațios și luxos, iar vecinul pe care nu-l suporta se dovedește a fi „her gay bestfriend”.

Da, ați ghicit! Viața lui Natalie s-a transformat în cel mai mare coșmar al ei: o comedie romantică!

Va mai putea ea să revină la viața sa obișnuită sau va realiza ca de fapt îi place să fie protagonistă într-o comedie romantică? Află doar de pe Netflix!

Traierul filmului care nu este o comedie romantică poate fi găsit aici!

Un alt articol despre filme și seriale pe care le găsiți pe Netflix poate fi găsit aici!