Un eveniment de sezon, pentru antreprenori

0
95

Pentru că vara ne îmbie la aer liber și voie bună, Upgrader vine cu un nou concept de eveniment de networking, dedicat antreprenorilor: Barbecue Business Networking.

Gândul la vacanță și planurile de afaceri pot merge mână în mână, mai ales că business-ul continuă chiar şi la peste 30 de grade. Pe timpul verii, comenzile, termenele limită, nevoia de noi clienţi, parteneri şi alte responsabilităţi sunt tot acolo şi apar după fiecare imagine cu marea şi palmierii.

Noul concept Upgrader iese din tiparul evenimentelor de networking şi vine cu o abordare de sezon, distractivă, similară cu o seară în oraș cu prietenii. O atmosferă relaxantă, în care îţi poţi crea mai uşor conexiuni şi poţi cunoaşte oamenii din spatele business-urilor, renunţând la formalităţi.

Barbecue Business Networking va avea loc pe 03 august, în aer liber, în grădina Aida Bistro.

Top 3 lucruri care se vor întampla la eveniment:

– vei avea oportunitatea sa interacţionezi cu alţi 100 de antreprenori
– echipa Aida va găti burgerii pe grătar, în grădină, pe care îi vei putea personaliza în funcţie de preferinţe
– un moment cu muzică live va destinde şi mai mult atmosfera

Relaţiile de business de lungă durata sunt susţinute de legăturile de încredere dintre oameni. Prin acest tip de eveniment, organizatorii îşi doresc sa creeze mediul în care antreprenorii pot avea discuţii mai deschise şi pot lega relaţii de lungă durată mult mai ușor.

Detalii despre eveniment şi înscrieri, aici:

Barbecue Business Networking

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.